Na preporuku jedne prijateljice, koja je skoro
"preležala" trudnoću, uzeo sam da pijem
šumeće tablete Cinka.
Njoj je kosa posle porođaja počela da jako opada
i njena doktorka joj je preporučila cink.
Njoj je pomoglo, a kako stvari stoje izgleda da pomaže
i meni. Količina dlaka koje nalazim u kadi posle
kupanja je primetno manja.
Tablete koje sam ja kupio su tipično pakovanje šumećih
tableta, i koštalo me je oko 150 din.
Pomenuta prijateljica je koristila neke "obične" tablete,
sve u svemu, probajte.
Cink u borbi za očuvanje kose
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
meni je moja doktorka rekla da...
ako već imam nedostatak nečega u krvi, što saznam nakon analize, bolje je to uzimati u vidu kapsula nego u vidu šumećih tableta.
duže ostaju u organizmu. šumeće tablete kaže skoro da samo "prođu" kroz organizam kao voda. skoro da se ništa ne zadržava u telu...
al' ako ti imaš to iskustvo - ok. možda ti je nedostatak minimalan, pa ti je to dovoljno. za one koji imaju recimo nedostatak gvožđa i još prilično odstupa od normalne vrednosti, ŠUMEĆA TABLETA SIGURNO NIJE DOVOLJNA.

duže ostaju u organizmu. šumeće tablete kaže skoro da samo "prođu" kroz organizam kao voda. skoro da se ništa ne zadržava u telu...
al' ako ti imaš to iskustvo - ok. možda ti je nedostatak minimalan, pa ti je to dovoljno. za one koji imaju recimo nedostatak gvožđa i još prilično odstupa od normalne vrednosti, ŠUMEĆA TABLETA SIGURNO NIJE DOVOLJNA.

Obzirom da je cink jako dobar i u vreme zimskog perioda za odbranu organizma..ja sam pocela da pijem sumece tablete samo iz razloga jer ne mogu da nadjem cink u kapsulama...koje kapsule treba uzimati...cink je jos dobar i za nokte...
Cesto je cink zajedno sa jos necim u kapsulama..znaci gde moze i koje kapsule da se iuzmu sa cistim cinkom...
pozdrav i hvala
Cesto je cink zajedno sa jos necim u kapsulama..znaci gde moze i koje kapsule da se iuzmu sa cistim cinkom...
pozdrav i hvala
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 11, 2006 3:35 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Ovo su samo neki od najšire lepeze vitamina, minerala, te najrazličitijih ekstrakata, dodataka ishrani, koje sam ja pronašao na internetu, dao tabelarno kroz komparaciju cena u dolarima i dinarima. http://www.top-vitamins.com/sr/tabela.htm