L CARNITINE???
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
L CARNITINE???
Chuo sam za ovaj preparat pre par nedelja pa razmisljam da probam sa njim...inache imam problema sa tezinom iako sam manje vise sportski aktivan...sta je u stvari l carnitin?kako deluje?dal je stetan?i koja je najbolja "marka"!
hvala svima na odgovorima....

Evo i ja upravo razmisljam da ga ubacim kao deo prolecnog treninga 
Nabacio sam stomacic i uzasno me nervira, mislim da je L-Carnitine sasvim dovoljan uz neku fizicku aktivnost.
Koliko sam saznao za ovih par dana, nema stetnih posledica, a uzima se obicno jedna tableta 30min pre treninga, i jedna posle par sati, na prazan stomak.
Ima ga i u tecnom stanju, pa ni ja ne znam koji je oblik bolji

Nabacio sam stomacic i uzasno me nervira, mislim da je L-Carnitine sasvim dovoljan uz neku fizicku aktivnost.
Koliko sam saznao za ovih par dana, nema stetnih posledica, a uzima se obicno jedna tableta 30min pre treninga, i jedna posle par sati, na prazan stomak.
Ima ga i u tecnom stanju, pa ni ja ne znam koji je oblik bolji
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 28, 2007 4:49 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
cao ljudi! otkako sam prestao da treniram, nabacio sam 10ak kg, a i inace sam uvek imao par kg viska. od proleca krecem da treniram posto sam sad bolestan. odlucio sam da probam l-carnitine u tecnom stanju zato sto brze ulazi u krvotok... misljenja su razlicita. jedni mi kazu da deluje drugi da ne. a oni koji kazu da deluje, kazu da je tecni bolji... ja cu probati dymatize-ov tecni karnitin... obavesticu vas o rezultatima!!!