blagodeti zelenog caja
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
blagodeti zelenog caja
Ovih dana se bas puno raspitujem o zelenom caju ali nikako doznam neke stvari pa bih da pitam vas ako znate nesto vise? Naime poznato je da zeleni caj cisti jako dobro organizam, da je dobar za celulit i da sprecava pojavu malignih oboljenja.Ali dosla sam u jednu veliku dilemu. Raspitujuci s esve vise o tom napitku dosla sam do zakljucka da ono sto sam kupovala u prodavnicama zdrave hrane nije zeleni vec crni caj! Zeleni bi trebalo da bude stvarnoz elen i da ima kiselkast ukus i specificnu aromu. Ovaj koji ja kupujem je daleko od svega toga, jedina slicnost sa prvim je sto se dobija od ioste biljke ali se razlikuje po nacinu prerade. Crni se fermentise sto znatno unistava lekovita svojstva dok se zeleni sam preradi na pari cim se ubere i zato zadrzava sva svojstva. Pa sad mene interesuje da li neko zna gde bi mogao da se nabavi pravi zeleni caj?
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 23, 2007 10:35 pm
ZELENI CAJ
Najbolji zeleni caj mozete naci u Kuci caja U Milesevskoj .I naravno cena je najbolji pokazatelj kvaliteta.
Re: ZELENI CAJ
[quote="aleksmicjj"]Najbolji zeleni caj mozete naci u Kuci caja U Milesevskoj .I naravno cena je najbolji pokazatelj kvaliteta.[/quote]
Jel taj caj u rinfuzi? Pa nije valjda preskup? Mozes li mi reci otprilike?
Jel taj caj u rinfuzi? Pa nije valjda preskup? Mozes li mi reci otprilike?
[quote="grazza"]Megy to je stvarno u filter vrecicama, ali pitacu sutra imam prodavnicu zdrave hrane blizu kuce ,da li imaju rinfuz
[/quote]
Imaju sto posto ali je najverovatnije isti ako sto sm ja kupovala a to nije onaj koji ja zelim ali ako ti neije tesko raspitaj se da li znaju razliku izmedju crnog i zelenog?

Imaju sto posto ali je najverovatnije isti ako sto sm ja kupovala a to nije onaj koji ja zelim ali ako ti neije tesko raspitaj se da li znaju razliku izmedju crnog i zelenog?
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Dec 23, 2007 10:35 pm
zeleni caj
Cena kvalitetnog zelenog caja je 8000 din po kg. I VERUJ MI SIGURNO NECE BITI NI GORAK NI KISEO NEGO EKSTRA.Najmanja kolicina koku prodaju je 50 gr .Ima i nesto jeftinijih pa sama odluci.
evo ja vec 4 meseca pijem svaki dan po 2 solje zelenog caja (iz kesice, ne biram proizvodjaca). oslabila sam 2.5 kg, a da pritom jedem isto kao i ranije. to je jedini efekat koji za sada primecujem, a za ostalo cemo videti.
sad kad sam videla ovo za kucu caja, mislim da cu da probam. koliko li cu tek da oslabim s tim cajem?
sad kad sam videla ovo za kucu caja, mislim da cu da probam. koliko li cu tek da oslabim s tim cajem?