BIO BALANS
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
BIO BALANS
Danas sam dobila na promociji u apoteci taj BIO balans ili kako ga zovu QUICK SLIM, procitala sam upustvo, sad upravo probavam , nije lose ,ukusno je..a kazu da od toga moze da se smrsa
Ako je neko probao, usistinije stetno, zdravo je - to su neka vlakan, uzima se jedan obrok posticu varenje
? Jeli neko to probao i kako deluje, ima li efekta??????
Moje misljenje je da se od toga moze smrsati ukoliko se konzumira u razumnim kolicinama i to npr uvece u zamenu za vecheru ili bar kao dodatak laganom obroku, ali nema tog carobnog stapica jos uvek, da se tovis ko kreten a da mrsavis!
Ali taj bio balans dobro deluje na probavu i mislim da ga treba konzumirati...ja s vremena na vreme pijem taj jogurt, i imam osecaj da mi prija...pa ko voli nek izvoli
Ali taj bio balans dobro deluje na probavu i mislim da ga treba konzumirati...ja s vremena na vreme pijem taj jogurt, i imam osecaj da mi prija...pa ko voli nek izvoli
-
skorpija_jarac
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 5:10 pm
- mikalja
- Stalni član

- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pa kad jede shta stigne mora se us*atihijena napisao:U a ja mislila da vi mislite na onaj jogurt sto se reklamira...upsss![]()
Mars, taj jogurt je namenjen najvise onima sa losom probavom, ako ne spadas u njih ne pokusavaj svastaMeni ne skodi
Sad da neko napishe pio sam ricinus !MARS bi izleteo i napsao :Jao ne to,,, ne valja ,ne uzimajte to ja sam to uzeo i us*ao se
Javi kakvai su rezultati. Bas me interesuje[/url]
-
mislimsvojimmozgom
- Aktivan član

- Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 8:42 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
S.Bojkovic kao star za reklame
procitaj na * Reklamira ga Svetlana Bojkovic - znas ona vrsna glumica nasa , eto sada i reklamira preparate. R.
Ako si licem okrenut prema suncu sve će senke biti iza tebe.R.
))