Danas sam dobila na promociji u apoteci taj BIO balans ili kako ga zovu QUICK SLIM, procitala sam upustvo, sad upravo probavam , nije lose ,ukusno je..a kazu da od toga moze da se smrsa Ako je neko probao, usistinije stetno, zdravo je - to su neka vlakan, uzima se jedan obrok posticu varenje ? Jeli neko to probao i kako deluje, ima li efekta??????
To se konzumira umesto dorucka.Vlakna su korisna, to svi znamo a bas da moze od toga da se smrsa ako ne povedes racuna o ostaloj hrani koju uneses u toku dana,to nisam sigurna.Mada,moguce da je izmisljen carobni stapic
Moje misljenje je da se od toga moze smrsati ukoliko se konzumira u razumnim kolicinama i to npr uvece u zamenu za vecheru ili bar kao dodatak laganom obroku, ali nema tog carobnog stapica jos uvek, da se tovis ko kreten a da mrsavis!
Ali taj bio balans dobro deluje na probavu i mislim da ga treba konzumirati...ja s vremena na vreme pijem taj jogurt, i imam osecaj da mi prija...pa ko voli nek izvoli
U a ja mislila da vi mislite na onaj jogurt sto se reklamira...upsss
Mars, taj jogurt je namenjen najvise onima sa losom probavom, ako ne spadas u njih ne pokusavaj svasta Meni ne skodi
hijena napisao:U a ja mislila da vi mislite na onaj jogurt sto se reklamira...upsss
Mars, taj jogurt je namenjen najvise onima sa losom probavom, ako ne spadas u njih ne pokusavaj svasta Meni ne skodi
Pa kad jede shta stigne mora se us*ati !I onda pishe e to nije zdravo,ovo nije zdravo on imao proliv par dana od toga?A to i jeste za to
Sad da neko napishe pio sam ricinus !MARS bi izleteo i napsao :Jao ne to,,, ne valja ,ne uzimajte to ja sam to uzeo i us*ao se ..Samo vreba shta ce ko napisati da bi on kontrirao !I sve je on probao,sve on zna zashta je shta dobro.A pije neshto za bolju probavu i onda kuka da je imao 3 dana proliv ..________
Sto se bikini fita tice, preporucujem ti jer je stvarno super, cena odlicna, a jos bolja stvar moze i online da se poruci, donesu ti na kucnu adresu. Sta ces lepse
Javi kakvai su rezultati. Bas me interesuje[/url]
slavujka jel taj biobalans utice i na obim kukova i stomaka?ja u sustini nisam debela nego mi je posle posodjaja ostao stomak pa bih pocela i ja to piti ako ima efekta.da li si pila aktivita caj?