BILJNI ANTIKILOGRAM

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin

Odgovori
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

BILJNI ANTIKILOGRAM

Post od dolce-vita »

Pozdrav svima,

Da li neko im aiskustva sa ovim cajem i kakvih?

Hvala
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Slika
Korisnikov avatar
Stejsi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 06, 2010 2:52 pm

Re: BILJNI ANTIKILOGRAM

Post od Stejsi »

Ja sam ga naručila i sve se nadam da ću uspeti da se pomerim sa kilogramima....mada više mi se svidja što piše da je protiv nadutosti i ubzava metabolizam...a mene baš to muči...
Javiću vam dali sam uspela da skinem tih 5-6 kilograma viška :roll:
MladenBa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2011 3:48 pm

Post od MladenBa »

ja sam se sad nameracio da ga probam, moja sestra ima super iskustvo sa mesavinom i kapsulama. uglavnom sam i cuo da uspesno ljdi mrsave kad koriste oba proizvoda od jednom.. Ona je izgubila za 2 meseca 11 kilograma, sto je po meni zaista fenomenalno! Nadam se da cu i ja uspeti :o

Stejsi, nisi nam se javila da li si ti uspela? :)
f2tality
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 08, 2011 10:38 pm

Post od f2tality »

Najjaci ste.
ledenica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 10:09 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od ledenica »

Ja sam odlucila da probam sa Antikilogramom ali biljna mjesavina... Ali ne kapiram kako se pije, da li treba svih pola litra caja popiti prije obroka, ili piti postepeno prije svakog obroka...
Ako iko ima neka iskustva neka mi javi.

Hvala. :)
milos76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 26, 2012 11:53 pm

Post od milos76 »

ANTI KILOGRAM je najbolji biljni proizvod, mi ga porodicno koristimo punih 10 godina,jer vrsi detoksikaciju organizma,samnjije apetit,skida kalorije i nekako BAS TOPI KILOGRAME na stomaku,nogama i bokovima. Ne bacajte pare na novokomponovane proizvode sumnjivog karaktera kao sto su herbafast i neki grandov proizvod dijet plus pun toksina.Koristio je moj kolega sa posla i ne moze nikako krvni pritisak da skine.Konacno me je poslusao i poceo bas sa BILJNIM ANTI KILOGRAM-om i smrsao je prvih 5 kilograma,takodje kaze da se sada super oseca.Koliko je takvih korisnika u regionu koji su ovim proizvodima prezadovoljni...bas sam malopre isao na njihov sajt i pogledao *www.antikilogram.com* Nadam se da sam ti makar malo pomogao :)
Odgovori