Pozdrav svima,
Da li neko im aiskustva sa ovim cajem i kakvih?
Hvala
BILJNI ANTIKILOGRAM
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
BILJNI ANTIKILOGRAM
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Re: BILJNI ANTIKILOGRAM
Ja sam ga naručila i sve se nadam da ću uspeti da se pomerim sa kilogramima....mada više mi se svidja što piše da je protiv nadutosti i ubzava metabolizam...a mene baš to muči...
Javiću vam dali sam uspela da skinem tih 5-6 kilograma viška
Javiću vam dali sam uspela da skinem tih 5-6 kilograma viška

ja sam se sad nameracio da ga probam, moja sestra ima super iskustvo sa mesavinom i kapsulama. uglavnom sam i cuo da uspesno ljdi mrsave kad koriste oba proizvoda od jednom.. Ona je izgubila za 2 meseca 11 kilograma, sto je po meni zaista fenomenalno! Nadam se da cu i ja uspeti
Stejsi, nisi nam se javila da li si ti uspela?

Stejsi, nisi nam se javila da li si ti uspela?

Najjaci ste.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Feb 28, 2008 10:09 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja sam odlucila da probam sa Antikilogramom ali biljna mjesavina... Ali ne kapiram kako se pije, da li treba svih pola litra caja popiti prije obroka, ili piti postepeno prije svakog obroka...
Ako iko ima neka iskustva neka mi javi.
Hvala.
Ako iko ima neka iskustva neka mi javi.
Hvala.

ANTI KILOGRAM je najbolji biljni proizvod, mi ga porodicno koristimo punih 10 godina,jer vrsi detoksikaciju organizma,samnjije apetit,skida kalorije i nekako BAS TOPI KILOGRAME na stomaku,nogama i bokovima. Ne bacajte pare na novokomponovane proizvode sumnjivog karaktera kao sto su herbafast i neki grandov proizvod dijet plus pun toksina.Koristio je moj kolega sa posla i ne moze nikako krvni pritisak da skine.Konacno me je poslusao i poceo bas sa BILJNIM ANTI KILOGRAM-om i smrsao je prvih 5 kilograma,takodje kaze da se sada super oseca.Koliko je takvih korisnika u regionu koji su ovim proizvodima prezadovoljni...bas sam malopre isao na njihov sajt i pogledao *www.antikilogram.com* Nadam se da sam ti makar malo pomogao