ANTI KILOGRAM
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
ANTI KILOGRAM
ANTI KILOGRAM je najbolji biljni proizvod, mi ga porodicno koristimo punih 10 godina,jer vrsi detoksikaciju organizma,samnjije apetit,skida kalorije i nekako BAS TOPI KILOGRAME na stomaku,nogama i bokovima. Ne bacajte pare na novokomponovane proizvode sumnjivog karaktera kao sto su herbafast i neki grandov proizvod dijet plus pun toksina.Koristio je moj kolega sa posla i ne moze nikako krvni pritisak da skine.Konacno me je poslusao i poceo bas sa BILJNIM ANTI KILOGRAM-om i smrsao je prvih 5 kilograma,takodje kaze da se sada super oseca.Koliko je takvih korisnika u regionu koji su ovim proizvodima prezadovoljni...bas sam malopre isao na njihov sajt i pogledao *www.antikilogram.com*
Re: ANTI KILOGRAM
Da, kao sto je receno... reklamiranje je valjda zabranjeno a taj preparat je mesavina trava za koje ni proizvodjac ne zna da li deluju ali je ipak stavio unutra i malo kore od hrastovine da napitak dobije boju. Ko jos moze da veruje u preparate za mrsavljenje ako se oni zasnivaju na "Mrsavite dok jedete masnu picu i gledate tlevizor, nas uber, mega-gigovani preparat od SVACEGA ce da deluje na vase DNK celije i vi se pretvarate u fit sportsko telo
". TRENING!!!

Mrzim cveklu!
Ja sam probala sve moguće preparate ali mi nijedan nije pomogao.Mogu da smršam samo kad ne jedem i puno se krećem!
A to sam već znala.

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jun 07, 2012 1:42 pm
Ja sam koristila anti kilogram - i kapsule i caj....ali nista nije imalo efekta....nisam izgubila ni kilogram, a bas sam ga pila dugo....tako da je to stvarno bilo bacanje para
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 09, 2012 9:58 pm
Na mene je antikilogram stvarno super delovao. Igubila sam visak, a pritom osecala sam se super. Nema one iscrpljenosti kao kad ste na dijeti, osecala sam se poletno, stomak mi je mirnije radio, izbacivala sam visak tecnosti. Sve pohvale!!!
Ne znam za vas ali na mene je delovao odlicno .
Mozda zbog nacina zivota neznam ..
Koristio sam ga nekih 2 meseca i skinuo sam 17 kg , za sada (proslo 6 meseci od koriscenja) nisam imao povracaj kilaze , osecam se super i nemma vise onu nadutost u stomaku kao nekada.
ko oce moje iskustvo neka pita na pp
Mozda zbog nacina zivota neznam ..
Koristio sam ga nekih 2 meseca i skinuo sam 17 kg , za sada (proslo 6 meseci od koriscenja) nisam imao povracaj kilaze , osecam se super i nemma vise onu nadutost u stomaku kao nekada.
ko oce moje iskustvo neka pita na pp
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 27, 2012 12:37 pm
Po sam ga na pocetku njihove kapanje i nista mi nije pomoga .
Kasnije sam probao jos jednom uz savete njihovog savetovalista :
- Započnite ga sveže ceđenim sokom od nekog sezonskog voća ili citrusa kojih ima preko cele godine. Zbog probiotskih svojstava, predlažu i čašu mleka, ili jogurta uz doručak.
-Preporuka je da ručak započnete nekom laganijom supom, ili čorbom od povrća, eventualno uz parče hleba, radi bržeg zasićenja. Kao drugo jelo poželjno je neko varivo, a povremeno se možete počastiti i parčetom grilovanog mesa.
Obavezna večera - Večera treba da bude najlaganiji obrok u danu, zato je najbolje večerati neku voćnu salatu, ili popiti voćni jogurt, jer ne treba opterećivati stomak pred spavanje da bi lakše zaspali.
Fizička aktivnost. Izdvojite makar par sati nedeljno za neku vrstu fizičke aktivnosti. Džogirajte, šetajte psa, bavite se sportom, kad god nađete malo vremena.
--
Moram priznati pocelo je da deluje . Posto na poslu sedim po 9 sati za kompjuterom ovo mi je prijalo .
Prvenstveno : bre vise nisam toliko gladan , nisam umoran a ni premoren (uglavnom) .
Hvala vam
Kasnije sam probao jos jednom uz savete njihovog savetovalista :
- Započnite ga sveže ceđenim sokom od nekog sezonskog voća ili citrusa kojih ima preko cele godine. Zbog probiotskih svojstava, predlažu i čašu mleka, ili jogurta uz doručak.
-Preporuka je da ručak započnete nekom laganijom supom, ili čorbom od povrća, eventualno uz parče hleba, radi bržeg zasićenja. Kao drugo jelo poželjno je neko varivo, a povremeno se možete počastiti i parčetom grilovanog mesa.
Obavezna večera - Večera treba da bude najlaganiji obrok u danu, zato je najbolje večerati neku voćnu salatu, ili popiti voćni jogurt, jer ne treba opterećivati stomak pred spavanje da bi lakše zaspali.
Fizička aktivnost. Izdvojite makar par sati nedeljno za neku vrstu fizičke aktivnosti. Džogirajte, šetajte psa, bavite se sportom, kad god nađete malo vremena.
--
Moram priznati pocelo je da deluje . Posto na poslu sedim po 9 sati za kompjuterom ovo mi je prijalo .
Prvenstveno : bre vise nisam toliko gladan , nisam umoran a ni premoren (uglavnom) .
Hvala vam
Glupost.
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Sep 27, 2012 12:37 pm
Nisam vam nasao sastav starog pakovanja ,ali evo ga novi proizvod koji su izbacili .
Pitanje za strucnjake (doktore i farmaceute) da li je ova mesavina biljaka uredu i da li radi ovo sto je navedeno .
ANTIKILOGRAM GOLDEN SLIM LINE kapsule
1. Plantago ovate, Plantaginis ovatae semenen- Psyillium
Kao droga koristi se osuseno seme buacka, Plantago ovata, kao I episperm I drugi kolabirani slojevi. U sastav semena su u vodi rastvorljiva vlakna I sluzi. Koristi se u terapiji opstipacije. Mehanizam delovanja je mehanicka stimulacija I povecanje zapremine.
2. Thea sinensis-Theae folium- list zelenog caja
U sastav prep. ulazi suvi ekstrakt koji se dobija ekstrakcijom vrsnih listova zelenog caja. Glavni sastojci su 2-4% kofeina I drugi purinski derivati , polifenolna jedinjenja. Takodje sadrzi proteine, secere, vit C,vit B kompleksa. Sastojci deluju antioksidativno. Studije pokazuju da ekstrakt zelenog caja stimulise metabolizam I pomaze sagorevanju masti. Snizava ukupan holesterol I podize HDL holesterol.
3.Cynariae scolymus- Cynariae folim- list articoke
U prep. Se nalazi suvi ekstrakt koji se dobija iz listova articoke. Glavni sastojci su fenilpropanski alkoholi, fenolkarbonske kiseline, seskviterpenski laktoni, organske kiseline. List articoke deluje holereticno, pojacava lucenje zuci, snizava poviseni nivo holesterola I triglicerida u krvi. Deluje I hepatoprotektivno I antioksidativno. Koristi se kao tradicionalni biljni lek kod simptoma dispepsije kao sto su osecaj punoce , nadutosti.
4. Betula pendula-Betulae folium- list breze
U sastav preparata ulazi standardizovani suvi ekstrakt koji je dobijen ekstrakcijom droge Betulae folium. Glavni sastojci su flavonoidi I triterpeni. Terapijske indikacije su povecanje diureze, izbacivanje viska tecnosti iz organizma.
5. Sambucus nigra-Sambuci flos-cvet zove
U sastav preparata ulazi ekstrakt dobijen ekstrakcijom osusene cvasti zove, a kao droga cesto se koristi I plod zove. Glavni sastojci su flavonoidni heterozidi, fenolkarbonske kiseline, cijanogeni heterozidi, triterpeni, etarsko ulje I sluzi. Sambuci flos pokazuje dijaforeticno delovanje, intenzivira znojenje, takodje deluje I diureticno-pojacava izlucivanje mokrace.
6. Rhamnus catharticus- Plod pasdrena
U sastav preparata ulazi suvi ekstrakt dobijen ekstrakcijom ploda pasdrena. Glavni sastojci su antracenski derivati od kojih najvise ima glukofrangulina A. Droga pokazuje laksantni efekat I koristi se u terapiji opstipacija
Pitanje za strucnjake (doktore i farmaceute) da li je ova mesavina biljaka uredu i da li radi ovo sto je navedeno .
ANTIKILOGRAM GOLDEN SLIM LINE kapsule
1. Plantago ovate, Plantaginis ovatae semenen- Psyillium
Kao droga koristi se osuseno seme buacka, Plantago ovata, kao I episperm I drugi kolabirani slojevi. U sastav semena su u vodi rastvorljiva vlakna I sluzi. Koristi se u terapiji opstipacije. Mehanizam delovanja je mehanicka stimulacija I povecanje zapremine.
2. Thea sinensis-Theae folium- list zelenog caja
U sastav prep. ulazi suvi ekstrakt koji se dobija ekstrakcijom vrsnih listova zelenog caja. Glavni sastojci su 2-4% kofeina I drugi purinski derivati , polifenolna jedinjenja. Takodje sadrzi proteine, secere, vit C,vit B kompleksa. Sastojci deluju antioksidativno. Studije pokazuju da ekstrakt zelenog caja stimulise metabolizam I pomaze sagorevanju masti. Snizava ukupan holesterol I podize HDL holesterol.
3.Cynariae scolymus- Cynariae folim- list articoke
U prep. Se nalazi suvi ekstrakt koji se dobija iz listova articoke. Glavni sastojci su fenilpropanski alkoholi, fenolkarbonske kiseline, seskviterpenski laktoni, organske kiseline. List articoke deluje holereticno, pojacava lucenje zuci, snizava poviseni nivo holesterola I triglicerida u krvi. Deluje I hepatoprotektivno I antioksidativno. Koristi se kao tradicionalni biljni lek kod simptoma dispepsije kao sto su osecaj punoce , nadutosti.
4. Betula pendula-Betulae folium- list breze
U sastav preparata ulazi standardizovani suvi ekstrakt koji je dobijen ekstrakcijom droge Betulae folium. Glavni sastojci su flavonoidi I triterpeni. Terapijske indikacije su povecanje diureze, izbacivanje viska tecnosti iz organizma.
5. Sambucus nigra-Sambuci flos-cvet zove
U sastav preparata ulazi ekstrakt dobijen ekstrakcijom osusene cvasti zove, a kao droga cesto se koristi I plod zove. Glavni sastojci su flavonoidni heterozidi, fenolkarbonske kiseline, cijanogeni heterozidi, triterpeni, etarsko ulje I sluzi. Sambuci flos pokazuje dijaforeticno delovanje, intenzivira znojenje, takodje deluje I diureticno-pojacava izlucivanje mokrace.
6. Rhamnus catharticus- Plod pasdrena
U sastav preparata ulazi suvi ekstrakt dobijen ekstrakcijom ploda pasdrena. Glavni sastojci su antracenski derivati od kojih najvise ima glukofrangulina A. Droga pokazuje laksantni efekat I koristi se u terapiji opstipacija