Aloe Verom do zdravlja (?)

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
MarijanaRS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 12:39 pm

Aloe Verom do zdravlja (?)

Post od MarijanaRS »

Imam 54 godine :)

2005 sam se razbolela i uspostavljena mi je dijagnoza. Bila na zracenjima u Kamienicia ali nisam operisana. Sada se dobro osecam, nemam bolova i uredno posecujem ginekologa - onkologa u Kamenici.

Dijagnoza: Ca cervicis utri st. IIb
St. post. irrad. cum Cs 137 completa
St. post. irrad. completa cum LINAC
St. post Cisplatil ser. IV

Patohistoloski nalaz: PH nalaz DG: Carcinoma planocellulare anapidermale portionis vaginalis uteri.

No, to nije moj jedini problem 2006 u desnom reznju jetre su mi nasli 3 ciste. U petom segmentu dve, dimenzija 28 i 18. A u predelu hilusa nepravilna, septirana, neravnih zidova, sa jednom hiperehogenim refleksom bez akusticne senke dimenzija 30 mm. Rekli su mi doktori da to nije nista strasno.

Odlucila sam se leciti ALOE VEROM.

Pre svega, naravno sam se posavetovala sa svojim doktorom, vezanom za ovu struku. Aloe Veru pijem 2 meseca. Stomak mi je opao malo (nisam naduvana :lol: ), vise mi se ne pojavljuju modrice (zbog niskih trombocita). Mnogo para dajem na te lekove i vise ne smatram ucinkovitim. Cula sam mnoge price da samo neke ljude mogu da izlece ovi preparati.

Ne znam ni sama da li da nastavim konzumaciju ALOE VERE :o . Sta vi mislite o ovoj strategiji i uvezi moje bolesti??
Bilo bi mi drago kada bi i doktor napisao svoje misljenje
Dok stignes na red, promene se pravila.
Odgovori