Aloa Vera
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Re: Aloa Vera
Kale, tvoji postovi su obojeni gorcinom i konstantnom potrebom za uvredama, a to na ovakvom mestu nikako nije primereno, te onda nije uopste cudno sto se ovde ne pronalazis. Jedini efekat koji si izazvala jeste smeh, a sada i sazaljenje. Nadam se da ces se oglasiti, ne da bi reklamirala neproverene i skupe proizvode koje prodaje tvoja mama i od kojih ima veliki procenat, vec da bi sa nama podelila iskustva u vezi sa zdravstvenim problemima.
Neću uopšte da gubim vreme na tebe, jer si zaista čudo prirode. Baš me interesuje kako znaš da li je procenat veliki... hm... ko zna šta tvoja mama prodaje...
Pametniji popušta, tako da me više ovde neće biti. Nikada. Htela sam da podelim svoje iskustvo i nigde, ama baš nigde nisam postavila nikakvu vrstu reklame, ali vidim da ti želiš svu pažnju da usmeriš na sebe svojim anti parolama.
Baš mi je žao, ali moraćeš da nađeš nekog drugog za maltretiranje. Pozdrav!
Pametniji popušta, tako da me više ovde neće biti. Nikada. Htela sam da podelim svoje iskustvo i nigde, ama baš nigde nisam postavila nikakvu vrstu reklame, ali vidim da ti želiš svu pažnju da usmeriš na sebe svojim anti parolama.
Baš mi je žao, ali moraćeš da nađeš nekog drugog za maltretiranje. Pozdrav!
Sada Aloe vera proizvodi od maja meseca su dostupni u Srbiji nikada povoljnije. Pa sada će biti dostupno i onima koji nisu mogli kupiti 95% gel. Kako nabaviti možete mislim dobiti na www.nwa.rs
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Okt 02, 2023 11:27 am
Radmila iz Nisa prodaje fenomenalni melem od najlekovitije aloje aborescens.Ona je lekar,i moze sve lepo da vam objasni.Tu ide ja mislim,ta aloja,domaci med,domace vino,alkohol medicinski i jos po nesto.Moze da vam napravi i bez alkohola,ako neko ne moze.Tesko se i pravi,mora da odstoji,da se cedi,ima proces,recept,ta aloja treba da bude stara ali je odlicno.Cuo sam da su ljudi veoma zadovoljni.Koristi se najvise kod karcinoma,a odlicna je za tuberkulozu,cireve,zapaljenja unutrasnja,bolesti creva,glavobolje,krvne sudove,visokog pritiska,bolesti bubrega itd.Moja majka i njene koleginice su kupovale od nje,i prezadovoljne su.Probajte.Telefon njen je je 0612863620