Upala nerva, kako se izleciti?
Moderatori: moderato, admin, vlada99
Upala nerva, kako se izleciti?
Imam problem sa upalom nerva koji se proteze duz leve noge ( isijas ). Bol se javlja u predelu kuka sa leve strane pulsiranjem. Noga leva mi trne ispod lista. Bolovi se javljaju kada setam lagano ili kada lezim okrenut na levi bok. Kako da se resim tih bolova i te upale nerva? Primetio sam da mi smeta hladnoca. Imam 29 godina i mucim se sa ovim problemom vec 2 godine i nemam nikakvo resenje.
Zar je moguce da skoro mesec dana niko ne odgovori na ovu temu?
Jako bi me zanimao strucan odgovor s'obzirom da moj decko ima problema sa isijasom vec par godina. Obicno ga je "hvatalo" u prolece pa se lecio dugim setnjama i terapijama kod masazera no sada su ga uhvatile tegobe u sred zime tako da mu setnje vise skode nego pomazu, kao i kod tome.
Nadam se da se uskoro neko javi sa nekom idejom, predlogom, savetom...
Tomo, pozdrav! Nadam se da te je do sada makar malo popustilo i da se situacija poboljsala...
Jako bi me zanimao strucan odgovor s'obzirom da moj decko ima problema sa isijasom vec par godina. Obicno ga je "hvatalo" u prolece pa se lecio dugim setnjama i terapijama kod masazera no sada su ga uhvatile tegobe u sred zime tako da mu setnje vise skode nego pomazu, kao i kod tome.
Nadam se da se uskoro neko javi sa nekom idejom, predlogom, savetom...
Tomo, pozdrav! Nadam se da te je do sada makar malo popustilo i da se situacija poboljsala...