sta da radim
Moderatori: moderato, admin, vlada99
Vec neko vreme su me na poslu stavili da radim u istom prostoru sa yenom koja boluje od neke psihijatriske bolesti,ja ne znam tacno koje neko kaye sizofrenija, neko paranoja..I ranije je imala ispade, napadala je kolege koje su je prijavljivale rukovodiocima. I mene je napadala ali nije fizicki samo verbalno, pa sam ja to resavala tako sto sam se sklanjala. Sad vise nemam gde,i moje psihicko stanje je iz dana u dan sve gore. Molim vas da mi bilo ko pomogne savetom
-
- (!) Multi Level Trgovac
- Pridružio se: Sub Jan 17, 2004 1:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ako sam dobro shvatila, vas koleginica na poslu (za koju smatrate da je psihicki nestabilna osoba) maltretira. Imate dve mogucnosti, prva je da je i vi prijavite rukovodiocima pa ako oni ne preduzmu nista onda da idete do nekoga iznad rukovodioca, pa ako mislite da je stvar ozbiljna da slucaj prijavite i nekoj nadleznoj ustanovi u vasem mestu.
Druga solucija je, da pokusate da svoju koleginicu posaljete ili odvedete (pomognete joj) na lecenje i da joj pomognete da resi svoje probleme.
Ukoliko vam se ni jedna od ovih solucija ne cini prihvatljivom, trazite premestaj ili nadjite drugi posao. Pozdrav.
Druga solucija je, da pokusate da svoju koleginicu posaljete ili odvedete (pomognete joj) na lecenje i da joj pomognete da resi svoje probleme.
Ukoliko vam se ni jedna od ovih solucija ne cini prihvatljivom, trazite premestaj ili nadjite drugi posao. Pozdrav.