"Skidanje" sa trodona

Pravo mesto za sva pitanja i diskusije na temu Neuropsihijatrije.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
Ann
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 15, 2004 2:12 pm

"Skidanje" sa trodona

Post od Ann »

Potrebna mi je pomoc. Pre 3 dana sam odlucila da prestanem sa nekontrolisanim uzimanjem trodona ali je to izgleda teze nego sto sam mislila. Zloupotrebljavam ovaj lek vec godinu dana. Dugo sam uzimala 150-200mg dnevno, pravila pauze (cak i mesec dana ovog proleca) ali sam izgleda zadnjih mesec-dva preterala. Tolerancija mi je porasla na 350mg sto smatram preteranim. Odlucila sam da samo prestanem sa uzimanjem jer miligramaza nije velika a i proletos kada sam prestala nisam imala nikakve simptome. Ali... Prvog dana nisam mogla da se probudim a onda je nastupio period nespavanja. Nabavila sam diazepam ali od 5mg usprem da odspavam jedno sat-dva. Unutrasnji nemir, blaga groznica, stomacne tegobe, bol u ledjima.... I dalje ne mogu da verujem da imam prave apstinencijalne probleme. Posto nema sanse da odem do nekog lekara zanima me da li neko moze da mi preporuci neke lekove koji ce mi olaksati psihicke i fizicke probleme(sve lekove mogu nabaviti bez recepta). Jedan drug mi je preporucio hemanervin. Ne interesuju me prirodni preparati. Unapreh hvala na pomoci.
aivas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 3:31 pm

Post od aivas »

Prvo bi ti preporucila da se obratis lekaru,odnosno psihijatru. verovatno bi ti pomogla vitaminska terapija,kojabi te malo procistila,putem infuzije.a uz to bi dobila neki sedativ.samo me zanima razlog,zasto si se navukla na trodone?
Extra
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 14, 2005 11:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Extra »

poslao sam ti privatnu poruku:)pozdrav!
Zaključana tema