Seroxat- iskustvo- informacija

Pravo mesto za sva pitanja i diskusije na temu Neuropsihijatrije.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
milanovic igor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 08, 2005 4:40 am

Seroxat- iskustvo- informacija

Post od milanovic igor »

Napokon, odlucio sam da posetim neuropsihijatra. Imam 21 god. ,studiram, bavim se muzikom... vodim "normalan" zivot, ali nesto me sprecava da se tako i osecam. Dobio sam terapiju - Seroxat 20mg, Ksalol 10mg i Bedoxin 40mg (naravno, sve to dnevno). Potrebne su mi informacije o navedenim lekovima i iskustva sa istim (efikasnost, tegobe, nezeljena dejstva...).
caca_29
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 15, 2005 10:29 pm

seroxat

Post od caca_29 »

Procitala sam sta pijes i mislism da imam delimican odgovor. Delimican, jer ne znam koji problem imas. Ta terapija mi lici na otklanjanja depresija , fobija. Pila sam Seroxat skoro 1 godinu i zelim da ti kazem da je to antidepresiv koga ne treba da se plasis, jer ne izaziva zavisnons, a isto tako je jako dobar lek sto se tice depresije. Lekar ti je dao najbolji lek iz grupe antidepresiva, jer ja sam pila nekoliko i Seroxat se pokazao kao najbolji, a i relativno je nov na nasem trzistu. Sto se tice Ksalola tu ti preporucujem oprez, jer je on sedativ i izaziva zavisnost. Ne bi ga smeo piti duze vreme, jer ce ti organizam vremenom traziti sam da povecas dozu i neces moci bez njega. SAVET OD LEKARA OBAVEZAN. Bedoskin je vitamin u kome se nalazi kompleks B vitamina i to bi svi trebali da pijemo. On nije lek nego nesto sto ce ti samo malo ozdraviti organizam. Toliko od mene. Zelim ti puno uspeha, jer se ja sa svojim problemom borim par godina i znam kako je.
Slavica
Zaključana tema