potreban mi je savet
Moderatori: moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 01, 2005 8:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
potreban mi je savet
.......................
Poslednja izmena od marija_nikolic u Pet Feb 25, 2005 7:05 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Novi član
...............
Poslednja izmena od marija_nikolic u Pet Feb 25, 2005 7:08 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Novi član
..............
Poslednja izmena od marija_nikolic u Pet Feb 25, 2005 7:08 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Novi član
.............
Poslednja izmena od marija_nikolic u Pet Feb 25, 2005 7:09 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Novi član
...................M
Poslednja izmena od marija_nikolic u Pet Feb 25, 2005 7:09 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Novi član
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 17, 2005 10:39 pm
Re: potreban mi je savet
pozdravmarija_nikolic napisao:.......................
pisem scenarijo za krattak fiilm o mutaciji covekovog organizma usled raznih tipova zracenja ( uranijumsko- nato bombardovanje, kosmicko zracenje,elektromagnetno...) deo filma se desava u psihijatrijskoj ustanovi gde dospeva glavni junak (koji je normalan mlad covek do 35god.) preventivno je smesten u ustanovu. interesuje me u nasiim ustanovama da li su pacijenti na neki nacin klasifikovani odvojeni jedni od drugih(musko -zensko, ili samo isti pol , po bolestima razdvojeni itd) koji se sve slucajev primaju? koliko se zadrzavaju u ustanovi? koje se metode lecenja koriste? da li mozete nesto da kazete o muzikoterapiji? da li mozete da opisete neke od situacija medju pacijentima? da li su ustanove zatvorenog tipa poput sanatorijuma?
na postavljena pitanja zeleo bih ako je moguce da mi date koliko toliko konkretne odgovore sa malo opisa gde je mogucno.
odgovore mi mozete poslati na e-mail: [email protected]
hvala
s postovanjem Grujica