POmoc

Pravo mesto za sva pitanja i diskusije na temu Neuropsihijatrije.

Moderatori: vlada99, moderato, admin

Zaključana tema
SaB
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 10, 2005 12:12 pm

POmoc

Post od SaB »

Antidepresiv bez resepta! Da ili Ne
jelllena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 22, 2005 1:39 pm

Post od jelllena »

Ja kupujem antidepresiv bez recepta.Naravno onaj koji mi je dr dao.

Tebi ne predlazem sama ili sam kupujes lekove a da ti ih doktor predhodno nije prepisao.Znaci sama sebi odredjivati terapiju nikako.
Bajaga
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 1:27 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Bajaga »

Ne predlazem ti da bez saveta lekara ista uzimas, sem onih biljnih preparata i sl.

Bitno je utvrditi: zasto zelis bez lekara? U cemu je konkretan problem?
SaB
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 10, 2005 12:12 pm

pomoc

Post od SaB »

I te kako bih da se posavetujem sa lekarom, ali sam pomalo skepticna kod izbora ako me razumete. Treba mi preporuka u tom slucaju, kod koga bih mogla da odem na jedan dobra razgovor. Ja sam mozda sama sebi dijagnosticirala anksioznu depresiju, ali pre sbega se uzasavam pomisli da u domu zdravlja naleti na nekog srinka kome treba vise pomoci nego meni samoj. Molim vas za neki hint!!! Hitno
baneb
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Feb 26, 2005 12:30 pm

Post od baneb »

HINT:
Ukoliko u startu ides pesimisticki na problem, zeznula si stvar. Shrink je zavrsio faks za to sto radi, a ti?
I na kraju, razmisli, kakvu odgovornost imam prema tebi ako ti iz zezanja preporucim najgoreg psihijatra od kako su ljudi poceli da se bave psihijatrijom?
Hiram Abif
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Nov 27, 2005 5:40 pm

Post od Hiram Abif »

postoje i lazne depresije..odakle znas da je kod tebe bas klinicka slika?
Deus est Homo!
Betty-Boop1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 5:27 pm

Re: pomoc

Post od Betty-Boop1 »

SaB napisao:I te kako bih da se posavetujem sa lekarom, ali sam pomalo skepticna kod izbora ako me razumete. Treba mi preporuka u tom slucaju, kod koga bih mogla da odem na jedan dobra razgovor. Ja sam mozda sama sebi dijagnosticirala anksioznu depresiju, ali pre sbega se uzasavam pomisli da u domu zdravlja naleti na nekog srinka kome treba vise pomoci nego meni samoj. Molim vas za neki hint!!! Hitno
I najgori psihijatar je bolji od tebe koja si laik!Videces vec sama koliko je lekar kojem si se obratila angazovan i ako ti se ne svidja taj prvi utisak idi kod drugog.Ni slucajno nemoj sama da uzimas lekove jer mozes da napravis jos veci problem.Ovo ti govorim iz najbolje namere i iz iskustva :wink:
Zaključana tema