Padanje u nesvest i bolovi u stomaku!?!?

Pravo mesto za sva pitanja i diskusije na temu Neuropsihijatrije.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
kondor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 01, 2004 2:00 am

Post od kondor »

Imam cudan problem. Peti put sam se onesvestio bez vidljivog razloga. Uvek na isti način: između 2 i 5 noću probude me snažni bolovi u donjem delu stomaka, odem u toalet i tada osetim blagu nesvesticu, nedostatak kiseonika a ponekad mi je toplo. Tada krenem da otvorim prozor ili da izadjem na terasu na svež vazduh i - onesvestim se! Pritisak koji mi je 135-140/85-90 je tada 100/60!!! To se dešava povremeno, evo već peti put. Obišao sam mnoge specijaliste (neurologa, vask. hirurga, internistu...) i niko ne zna pravi uzrok. Svaki put sam radio EEG - dobar!, fundus - dobar!, krvna slika - odlična!, ultrazvuk abdomena - dobar!, BAERS - dobar!, dopler karotida i VB sliva - dobar! jedino mi je losa OSCILOGRAFIJA GE! Sve što je ustanovljeno je TOS i početak spondiloze što je možda normalno za ljude koji sede za kompjuterom ali ne verujem da je to uzrok. Da li su bolovi uzrok nesvestice ili obrnuto??? Da li neko može da mi pomogne?
dragana78so
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 04, 2004 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dragana78so »

Da ja mogu da ti potpuno pomognem!Javi se na xxx/xxxxxx Nisam vracara nego farmaceut!!
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od admin »

Dragana, reklamiranje na forumu nije dozvoljeno. Ukoliko imas pozitivna iskustva sa nekim preparatom ili koristan savet za konkretan problem, forum ti stoji na raspolaganju.
Zaključana tema