lucidno sanjanje

Pravo mesto za sva pitanja i diskusije na temu Neuropsihijatrije.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Zaključana tema
zvrlj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 14, 2005 7:06 am

lucidno sanjanje

Post od zvrlj »

kakvo je vase tumacenje lucidnog sanjanja
zvrlj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 14, 2005 7:06 am

lucidno sanjanje

Post od zvrlj »

dr. ilankovicu, zar nemate nikakvo tumacenje lucidnog sanjanja, ili ne znate sta to znaci?
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od admin »

Dr. Ilankovic vise nije aktivan na forumu.
aivas
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 3:31 pm

Post od aivas »

Ja imam dosta iskustva sa ovom materijom.Prema tome koga interesuje.Moze postaviti post. :wink:
mimcek
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 05, 2005 4:05 pm

Post od mimcek »

Sto je moguce vise podataka snova treba da zapises odmah posle budjenja. Budi strpljiv mesec dva dana (>30 snova) i pronaci ces patern i povezati sa svojim zivotom i razmisljanjima. Trebalo bi da ti pomogne.

Lucidni snovi su, u principu, posledica 'produktivnog perioda' mozga. Umetnici i psihoticari imaju ovakve 'periode' na javi. Ne bi me cudilo da imas razvijenije od normalnog razumevanje i interesovanje za spoljasnji svet.

Ah, da, produktivni period se u nekim literaturama zove kreativni period. Mozda bi trebao da vidis da nadjes neki umetnicki nacin da se izrazis...

Pisi kako ide.

Pozdrav,
Mima
galateja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 18, 2005 6:47 pm

Post od galateja »

Mastovito,filmsko,tj. lucidno sanjanje je 'dokaz' kreativnosti.Mozda nemas svest o svojim potencijalima,a tvoje nesvesno zeli da ti kroz snove 'ukaze' na njih.Razmisli malo ozbiljnije o sebi,svojim zeljama,strahovima,nadanjima...Povezi to sa snovima i mozda dobijes pravi odgovor na svoje pitanje,jer JEDINO SNEVAC MOZE PRONACI PRAVI ODGOVOR NA SVOJE SNOVE!
Zaključana tema