Demetrin i sinekvan
Moderatori: moderato, admin, vlada99
Demetrin i sinekvan
Zanima me,ako neko ima iskustva sa sinekvanom i demetrinom u kombinaciji.Psihijatar iz Beograda mi je dao flunirin i rivotril ali uz obaveznu kontrolu psihijatra iz grada u kome zivim.On mi je rekao da umesto toga uzimam demetrin i sinekvan.Imam panicni poremecaj,sa depresijom i anksioznoscu.Kod mene u gradu ne postoji nijedan psihoterapeut ili bilo ko radi terapiju ili razgovore.To je sve samo terapija lekovima i kontrole na deset dana.Mozete li mi predloziti neku knjigu ili nesto sto moze da pomogne kad nisam u mogucnostin da idem na psihoterapiju.Hvala.
Nista ne fali tim starim i provernim lekovima koje ti je dao dr u tvom mestu!
Ja sam davno pila oba leka, ali ne u kombinaciji.
Bolje je da pijes ono sto je vec provereno, a to su veoma dobri lekovi, carobne pilule nema, a ovi lekovi nisu nista losiji od onih koji su novi, veruj.
A sto se knjiga tice, ja ti savetujem 2 knjige:
-"Tumacenje neuroza - lecenje i samopomoc" - Jezdimir Zdravkovic i
- "Bez straha o strahu panici i fobiji - Vladan Starcevic
Takodje bi bilo dobro da uzmes neku popularnu knjigu o nacinima opustanja (na primer "Autogeni trening" ili sl)
pozdrav
Ja sam davno pila oba leka, ali ne u kombinaciji.
Bolje je da pijes ono sto je vec provereno, a to su veoma dobri lekovi, carobne pilule nema, a ovi lekovi nisu nista losiji od onih koji su novi, veruj.
A sto se knjiga tice, ja ti savetujem 2 knjige:
-"Tumacenje neuroza - lecenje i samopomoc" - Jezdimir Zdravkovic i
- "Bez straha o strahu panici i fobiji - Vladan Starcevic
Takodje bi bilo dobro da uzmes neku popularnu knjigu o nacinima opustanja (na primer "Autogeni trening" ili sl)
pozdrav