Trudnoća:laboratorsiki nalaz urina

Forum posvećen besplatnom online servisu za praćenje telesne mase, fizičkih aktivnosti, nivoa šećera u krvi i drugih parametara zdravlja - NetDoktor i aplikaciji za Android mobilne uređaje DoktorRS.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Odgovori
ljubica85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 08, 2013 4:55 pm

Trudnoća:laboratorsiki nalaz urina

Post od ljubica85 »

TREBA MI INFOMACIJA O TUMAČENJU LABORRATORIJSKIH NALAZA:
trudna sam 7 mijeseci
Urin:
izgled: zamućen
boja IV zuta
reakcija pH: 5
Proteini: opal +-
Krv hemoglobin:0
glukoza:0
Ketonski spojevi:0
urobilinogen: 1:2
Bilirubin:0
nitriti:0
Sedimenti: 10-15 leuk malo amor?(nisam sigurna da to piše), malo ćelij, ploći epitla, malo bakterija

U krvi je sve ok osim:
Cholesterol Gen 2: 6.58
CREA Jaffe Gen2 Comp:34
Molim Vas da mi odgovorite.
Srdačan pozdrav !
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Trudnoća:laboratorsiki nalaz urina

Post od aa_aca »

Зар ти лекар, који те је послао на анализу, ништа није рекао?!

Урин, мање више у реду. Мало леукоцита. Треба да пијеш више течности и можда увин чај ради чишћења уринарног тракта. Има још добрих чајева. Можеш да се распиташ у Институту "Јосиф Панчић": http://www.mocbilja.rs/

Крв масна. Имаш на мом сајту неке рецепте за скидање холестерола: Ацин сајт, Савети, Здравље, Холестерол.

Прочитај и остале здравствене савете.

Имаш ли каквих проблема?
Bojana2311
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 11:14 pm

Post od Bojana2311 »

UVIN CAJ NIKAKO NE TREBA PITI U TRUDNOCI! Kao ni ostale cajeve ili preparate na bazi biljaka!
Posto je sada vec mart, post je postavljen u januaru, nadam se da si vec postala srecna mama ili je trudnoca u samom finisu i da je sve u redu. Zao mi je sto ovaj post nisam videla ranije.
Zelim ti svako dobro!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

ljubica85, изгледа баш и није била заинтересована за комуникацију

Одакле то да труднице не смеју да пију чајеве нити препарате на бази биљака?!?!?! Надам се да то знају они у Институту "Јосиф Панчић" на који сам је упутио ради консултација.
ljubica85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 08, 2013 4:55 pm

Post od ljubica85 »

Bojana2311 napisao:UVIN CAJ NIKAKO NE TREBA PITI U TRUDNOCI! Kao ni ostale cajeve ili preparate na bazi biljaka!
Posto je sada vec mart, post je postavljen u januaru, nadam se da si vec postala srecna mama ili je trudnoca u samom finisu i da je sve u redu. Zao mi je sto ovaj post nisam videla ranije.
Zelim ti svako dobro!
Trudnoća je pri kraju a :-) hvala u svakom slučaju
Bojana2311
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 11:14 pm

Post od Bojana2311 »

Znaju jer imaju posebnu mesavinu koja je navodno bezbedna za trudnice i bebe. A odakle to? Pa, neke biljne mesavine izazivaju kontrakcije pa ih treba izbegavati u kasnoj trudnoci, neke pak treba izbegavati u prvom trimestru. Farmaceuti su dobro potkovani sto se tice te teme, ali takodje i "travari", ili oni koji rade u prodavnicama zdrave hrane.
Odgovori