Šta znači?

Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita

Odgovori
DONKORLEONE
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 09, 2008 5:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Šta znači?

Post od DONKORLEONE »

Jutros sam dobila rezultate analize krvi i urina. Analize sam radila zbog upale jajnika i izostanka menstruacije. Ovo su rezultati: ALT 37, AST 34, gvožđe 5.3, kreatinin 103, trigl. 1.2, mokr.kis. 193, urea 5.4, holester. 4.5, glukoza 4.8. i leukocit. form. LY, MO,hgb, hct..... su bili u srednjim vrednostima znači odlični. Nalaz urina je uredan bez bakterija i kristala. Jedino što sam dobila su kapsule gvožđa, a ja vidim da i jetra ukazuje na nešto a i funkcija bubrega nije kako treba.Nije mi jasno kako lekar ne obraća pažnju na to. Da li je to može da bude povišeno zbog upale koju imam ili ciprocinala koji sam pila deset dana a pauza do vađenja krvi je bila svega pet dana. Najgore je što je UK gotova tek u utorak iako po meni nije ni trebala pošto nalaz nije pokazao bakterije, a ja sam bez pravog antibiotika. Šta mi predlažete da uradim?
Odgovori