Resenje za HIV...ili ne?
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita
- Hirurg
- Novi član
- Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 8:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Resenje za HIV...ili ne?
Ja sam malo razmishljao na tu temu...Mislim na reshenje...za to...e sad imam par ideja...koje su veoma dobro obradjenje sa moje strane...dva pokushaja sabotaze Hiv-virusa(virtuelno naravno) mi nisu uspela...probao sam sa HCl-om...da gadjam gp41...ali bi se onda i celo okolno tkivo unishtilo pod dejstvoj HCl-a...onda sam probao sa ubacivanjem u AZT-a u celije limfocita...da bi se preduhitrio virus...ali to mora da se naucno dokaze...a i AZT ...nije sasvim delotvoran...u stvari nije 100% sigurno da ce unishtiti virus...e sad imam josh jednu ideju...ali mi je potrebna konsultacija geneticara...pa ako znate za nekog...recite...hmmm....ko zna mozd i rehimo ovu HIV misteriju...
$@W@
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
podseca me na mene iz preioda osnovne shkole kad sam imala teoriju nastanka kancera....mada sam ja sve tachno rekla pa su tek posle par godina struchnajci pocheli to da tvrde!
hmm ali dobro, pohvala za entuzijazam!
hmm ali dobro, pohvala za entuzijazam!

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- Hirurg
- Novi član
- Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 8:43 pm
Tacno...i mislim da drugacije i nije moguce....sem "igranja Boga"...menjanje na genetskom planu...Mislim da postiji tim geneticara...koji takve stvari rade...radi unishtavanja kancera...kao i HIV-a...samo treba doci do njih i predloziti im ideje...Time nemaju shta da izgube(mozda malo para)...ali ipak to nije nishta u poredjenju sa tim da to reshenje...moze spasti milione...i sada i u buducnosti...zar ne...?
$@W@