Privatne laboratorije - KATASTROFA !!! :-(

Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita

Odgovori
Mr.No
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 18, 2005 9:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Privatne laboratorije - KATASTROFA !!! :-(

Post od Mr.No »

Dragi moji,
nisam mogao da izdržim a da ne podelim moje katastrofalno iskustvo sa vama!
Već godinu dana se lečim od (navodno!!!) Hlamidije i to sa nekoliko stravičnih terapija i došao sam do sledećeg iskustva koje me je dovelo do ludila: pre oko mesec dana test je bio negativan, pre oko 10-ak pozitivan i danas-negativan!!!!!!!!!
Naime, o čemu se radi: sve vreme sam analize radio u BioMedica Lab-u na Slaviji. Oni testove rade DIF metodom ( izuzetno subjektivna metoda! ) koja je jako nepouzdana. Poslednji put sam radio Elisa test pomoću brisa a ne iz krvi koji je pouzdaniji i negativan sam što znači da sam se 'kljukao' antibioticima bez veze i to sve zahvaljujući 'iskusnoj' doktorki Prici koja se još hvali kako Hlamidiju 'gleda' već više od 15 godina. E pa, bolje da promeni dioptriju!!!!!!!
Pitam ja vas: kome bih mogao da ih prijavim jer sam kod njih ostavio više od €100 do sada, pa lečenje... a o nervima da i ne govorim... KO je zadužen za ovakve slučajeve???
Ako ne umeju to da rade kako treba i nemaju para za aparat, i ne treba da rade a ne samo da skupljaju kajmak i teraju ljude da se truju antibioticima!!! SRAMOTA!!!
Još nešto: ako slučajno zapadnete na Klinički centar nemojte slučajno da idete kod doktora Argirovića jer će izvaditi notes i drsko vas primorati da odete do njegove privatne ambulante (ili šta li već... nisam bio!)!!!
KAD ĆE VEĆ JEDNOM DA SE STANE NA PUT TIM BEZOČNIM PRIVATNICIMA!!!
nijenina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 25, 2005 7:45 pm

Post od nijenina »

nazalost nikome

i sama sam besna, radi raznih propusta, nepotrebnih testova, a dijagnoze nigde

lekari nece da se zamere jedni drugima, a mi na kraju opet moramo da im se obratimo
Odgovori