Dragi moji,
nisam mogao da izdržim a da ne podelim moje katastrofalno iskustvo sa vama!
Već godinu dana se lečim od (navodno!!!) Hlamidije i to sa nekoliko stravičnih terapija i došao sam do sledećeg iskustva koje me je dovelo do ludila: pre oko mesec dana test je bio negativan, pre oko 10-ak pozitivan i danas-negativan!!!!!!!!!
Naime, o čemu se radi: sve vreme sam analize radio u BioMedica Lab-u na Slaviji. Oni testove rade DIF metodom ( izuzetno subjektivna metoda! ) koja je jako nepouzdana. Poslednji put sam radio Elisa test pomoću brisa a ne iz krvi koji je pouzdaniji i negativan sam što znači da sam se 'kljukao' antibioticima bez veze i to sve zahvaljujući 'iskusnoj' doktorki Prici koja se još hvali kako Hlamidiju 'gleda' već više od 15 godina. E pa, bolje da promeni dioptriju!!!!!!!
Pitam ja vas: kome bih mogao da ih prijavim jer sam kod njih ostavio više od €100 do sada, pa lečenje... a o nervima da i ne govorim... KO je zadužen za ovakve slučajeve???
Ako ne umeju to da rade kako treba i nemaju para za aparat, i ne treba da rade a ne samo da skupljaju kajmak i teraju ljude da se truju antibioticima!!! SRAMOTA!!!
Još nešto: ako slučajno zapadnete na Klinički centar nemojte slučajno da idete kod doktora Argirovića jer će izvaditi notes i drsko vas primorati da odete do njegove privatne ambulante (ili šta li već... nisam bio!)!!!
KAD ĆE VEĆ JEDNOM DA SE STANE NA PUT TIM BEZOČNIM PRIVATNICIMA!!!
Privatne laboratorije - KATASTROFA !!! :-(
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita