Potrebno mi je tumacenje ako je moguce

Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita

Odgovori
tibord
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 26, 2010 3:15 pm

Potrebno mi je tumacenje ako je moguce

Post od tibord »

imam sada vec 56 godina i na sledecem linku : http://www.doktor.rs/forum/urologija/sa ... 47207.html :ima deo problema koje imam i koje sam analize izuzev ove napravio ovih dana . Ali to da sam se prehladio ove nedelje i boli me grlo i kasljem i temp bila oko 37. c, a ove analize su radjene 17.01 a one na gornjem linku 14.01-15.01 2013. mozda ova sedimentacija ima veze sa prehladom ,a mozda i nema .
Slika,
Slika
Slika
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Potrebno mi je tumacenje ako je moguce

Post od aa_aca »

Масноће одмах да се регулишу!
tibord
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 26, 2010 3:15 pm

Post od tibord »

Dobio od interniste danas : ATACOR 10 mg 0+0+1 , cardiopirin 0+1+0 ,
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Кардиопирин je обична ацетилсалицилна киселина тј. обичан ацисал, осим што је "обложен". Атакор је против холестерола, "нови бренд..." бла, бла.

За разређивање крви и спречавање слепљивања крвних ћелија одлично је јабуково сирће (три пута дневно по кашику у чаши воде, одмах после јела). За скидање масноћа одличан је домаћи препарат од белога лука и лимуна (рецепт на мом сајту).

Да сам у вашој ситуацији, пронашао бих природне лекове за скидање масноћа и наравно променио начин живота. Ако сте особа која жели брза и лака решења, онда наставите са том хемијом. Ако желите нешто озбиљније да урадите са својим животом, требаће вам више времена и труда. Идите до мог сајта (адреса се налази у мом профилу) и погледајте домаћи лек за холестерол. Имате још савета за здрав живот, па прелистајте их и одлучите.

Поздрав
Odgovori