Molim Vas za pomoć .
Posle kog vremena se ponavlja analiza krvne slike,od kad je ustanovljena malokrvnost (u pitanju je,nizak hemoglobin, gvoždje, eritrociti).Pošto pije,sedam dana, REVITU Fe da li se tada tj. pre toga prekine sa uzimanjem preparata(zbog tačnosti rezultata..).
Hvala na odgovoru ,unapred.
Posle koliko.......Dr.Ivice
Moderatori: vlada99, moderato, Dr Mita
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Knjige nas uce da je za pozitivnu reakciju, takozvanu "retikulocitnu krizu" potrebno nekoliko meseci, a sama terapija traje i do 6 meseci, ali naravno, mi sve to skracujemo u praksi na mesec dana: posle mesec dana uraditi eritrocite, hemoglobin, feremiju (gvozdje). Ako je lab OK, onda se preparati obucno ukidaju, a savetuje se hrana bogata gvozdjem.
Pozdrav.
Pozdrav.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja sam morala da postavim još jedno pitanje , pa kad stignete i ako stignete da mi odgovorite ....hvala
Kolika će tačnost biti tada kad se krv uzima ,ako se unosi preparat konkretno ,ta revita,koja sadrži gvoždje.Rezultati će sigurno pokazati poboljšanje ,a šta kad se prekine ...To mi nije baš naj jasnije.

Kolika će tačnost biti tada kad se krv uzima ,ako se unosi preparat konkretno ,ta revita,koja sadrži gvoždje.Rezultati će sigurno pokazati poboljšanje ,a šta kad se prekine ...To mi nije baš naj jasnije.

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Zivotni vek eritrocita je oko 120 dana, Elem - ako Vam posle prve kontrole bude dobra krvna slika, mirni ste (koliko-toliko) bar 4 meseca. A posle mozete opet da uradite krvnu sliku, sa feremijom i TIBC.
Pozdrav!
Pozdrav!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine