POMOC

Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita

Odgovori
MAKTUB-85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 24, 2013 3:10 pm

POMOC

Post od MAKTUB-85 »

Postovani,moze li pomoc oko ovih rezultata
Neutofili-38.4(normalne vrednosti su 44.00-72.00)
Limfociti-55.7(normalne vrednosti 22.00-46)
Eritrociti-4.27(n.vrednosti 4.34-5.72)
Hematokrit-0.412(n.vrednosti 0.415-0.530)
Od simptoma imam povisenu temperaturu do 37.3,blago upaljeni desni krajnik,iskasljavanje sekreta
Treba li da brinem,posto sam na raznim forumima procitao svasta(izmedju ostalog i HIV infekciju),mada mi doktorka kaze da ne brinem,obicna je upala neka ili virus
Temperatura retko kad spadne,uzimao sam brufen i ferveks ali nista,tu je.Posto mi je mozak radio 300 na sat otisao sam i uradio test na HIV i sad cekam rezultate,ali postoji li mogucnost da je to?
Radio sam i urin
izgled je bistar
boja zuta
ph-6.0
rel.gustina 1.010
epitelne celije 5-7pl.epitela
bekterije malo

Eto,moze li savet ili pomoc?
Hvala unapred
mikelo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 07, 2013 1:38 pm

Re: POMOC

Post od mikelo »

Blago poviseni limfociti bi mogli biti znak neke virusne infekcije, kao sto je grip. HIV takodje uglavnom pocinje "flu-like" simptomima, ali ne vidim zasto bi neko u ovoj situaciji prvo posumnjao bas na HIV. Osim ako nisi imao prethodno neke vrlo rizicne odnose.
Korisnikov avatar
aa aca
(!) korisnik udaljen sa foruma
(!) korisnik udaljen sa foruma
Pridružio se: Ned Jan 20, 2013 7:41 pm

Post od aa aca »

Данас чим некога заболи глава прво га проверавају да нема тумор. Не пада им на памет да је можда пао шећер или порастао притисак.
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.

Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако: Slika. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Odgovori