pomoc
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita
pomoc
Postovani,moze li pomoc oko ovih rezultata
Neutofili-38.4(normalne vrednosti su 44.00-72.00)
Limfociti-55.7(normalne vrednosti 22.00-46)
Eritrociti-4.27(n.vrednosti 4.34-5.72)
Hematokrit-0.412(n.vrednosti 0.415-0.530)
Od simptoma imam povisenu temperaturu do 37.3,blago upaljeni desni krajnik,iskasljavanje sekreta
Treba li da brinem,posto sam na raznim forumima procitao svasta(izmedju ostalog i HIV infekciju),mada mi doktorka kaze da ne brinem,obicna je upala neka ili virus
Neutofili-38.4(normalne vrednosti su 44.00-72.00)
Limfociti-55.7(normalne vrednosti 22.00-46)
Eritrociti-4.27(n.vrednosti 4.34-5.72)
Hematokrit-0.412(n.vrednosti 0.415-0.530)
Od simptoma imam povisenu temperaturu do 37.3,blago upaljeni desni krajnik,iskasljavanje sekreta
Treba li da brinem,posto sam na raznim forumima procitao svasta(izmedju ostalog i HIV infekciju),mada mi doktorka kaze da ne brinem,obicna je upala neka ili virus
Re: pomoc
Ма хајде бре, то су занемарљива одступања. Пиј витамин Ц, лимунаду са медом, грло и уста испирај јаким чајем од жалфије, узми неки сируп за искашљавање.

Које ти је боје то што искашљаваш и одакле га искашљаваш?
Temperatura retko kad spadne,uzimao sam brufen i ferveks ali nista,tu je.Posto mi je mozak radio 300 na sat otisao sam i uradio test na HIV i sad cekam rezultate,ali postoji li mogucnost da je to?
Radio sam i urin
izgled je bistar
boja zuta
ph-6.0
rel.gustina 1.010
epitelne celije 5-7pl.epitela
bekterije malo
Radio sam i urin
izgled je bistar
boja zuta
ph-6.0
rel.gustina 1.010
epitelne celije 5-7pl.epitela
bekterije malo
Ти од дрвета не видиш шуму! Шта си се ухватио ХИВ-а као пијан плота? Имаш упалу душника. Зелени испљувак говори у прилог томе.
Мораш да средиш упалу душника да се не спусти на плућа, ако већ није.
Ма какав фервекс и бруфен! Немој да се трујеш тим хемикалијама. Иначе, телесна температура се спушта тек када пређе 38,5°C. Сада си можда средио и терморегулацију организма, зависно од тога колико дуго си пио те отрове.
И узгред, ХИВ не постоји. Тек толико да те наведем на истраживање и размишљање.
Мораш да средиш упалу душника да се не спусти на плућа, ако већ није.
Ма какав фервекс и бруфен! Немој да се трујеш тим хемикалијама. Иначе, телесна температура се спушта тек када пређе 38,5°C. Сада си можда средио и терморегулацију организма, зависно од тога колико дуго си пио те отрове.
И узгред, ХИВ не постоји. Тек толико да те наведем на истраживање и размишљање.
Pa nije mi stalno to iskasljavanje,ponekad,a za HIV sam se uhvatio jer su ti nalazi krvi ukazivali na to,doduse sem tih nalaza krvi i povisene temperature nemam ni jedan drugi simprom HIV-a,cak ni upaljenje limfne cvorove,ali dovoljno mi je bilo da to procitam i gotovo,izjedam se vec par dana i otisao juce uradio test,pa cemo videti
Hvala ti
Hvala ti

Могло би се десити да ти резултат буде позитиван с обзиром на то да си пио хемикалије и да тренутно имаш упалу. Проучи оно што сам ти рекао за ХИВ.
samo sam juce popio 2 kesice ferveksa a prekljuce jedan brifen i to ujutru,da cisto vidim hoce li mi spasti temperatura,nista vise nisam pio
Joj znam sve,postoji uvek teorija zavere,ali kad se radi o sopstvenom zdravlju covek se hvata za slamku
Hvala ti
Joj znam sve,postoji uvek teorija zavere,ali kad se radi o sopstvenom zdravlju covek se hvata za slamku
Hvala ti

Оно није теорија завере него пракса. 

Молим.