mycoplasma

Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita

Odgovori
milicica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 15, 2005 9:46 pm

mycoplasma

Post od milicica »

ako neko moze da mi kaze nesto vise o ovoj bakteriji bila bih jako zahvalna i sta ona tj.na koje organe utice da kazem....Hvala vam
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 12, 2007 8:52 pm
Kontakt:

Post od Djuu »

Koja mikoplasma?
milicica
Stalni član
Stalni  član

Post od milicica »

danas sam uzela nalaz posto imam temperature.bolove u zglobovima,gusobolje,malaksalost i uzasne glavobolje.imala sam ja koksaki ,adeno viruse ,citomegalo i epsebar virus pre 4 god i zadnjih 8 meseci se ovako osecam a nista mi ne govore...i danaqs mi stigao rezultat pise samo igm mycoplasma pozitivna,snimali mi pluca nisam ih najbolje razumela kazu da je malopoosteno nesto ma nista mi nisu objasnili lepo...imala sam miokarditis pre 4 god ,pre dve godine i izliv u srcanoj kesi a sad imam bolove u grudima i boli me sa leve strane grudi ka ledjima ,tako da mi nista nije jasno ni kako sam je dobila ni kako se leci ni dal treba da mirujem ,bojim se da mi ne osteti srce opet...hvala vam
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Djuu »

Onda verovatno mislite na mikoplazmu pneumoniae, bakteriju izazivaca atipicne upale pluca. Leci se antibioticima.
Infekcija se prenosi kapljicnim putem, simptomi bolesti su ti koje ste naveli-
infekcija započinje temperaturom, malaksalošću, glavoboljom. Od strane respiratornog sistema javljaju se kašalj, bol iza grudne kosti.
Pozitivan IgM znaci trenutno stanje.
milicica
Stalni član
Stalni  član

Post od milicica »

jel to ne moze da mi osteti s rce?mozda glupo pitam al kad s am uplasena...hvala vam
Djuu
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Post od Djuu »

milicica
Stalni član
Stalni  član

Post od milicica »

hvala vam
darko82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 25, 2009 2:27 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Simptomi mycoplasme

Post od darko82 »

I meni je utvrdjeno prisustvo ove bakterije ,ja sam imao upalu pluća ali mi je ostao osjećaj pritiska u grudima i pečenja u grlu da li st ovo simptomi ove bakterije i kako da se riješim nje ? Ovo sve traje već 2 mjeseca
Odgovori