naime imam veliki problem sa klincem, vec mesecima je vise bolestan nego zdrav ... Od kad je krenuo u vrtic ide iz infekcije u infekciju, pre nove godine je imao upalu uva, pa je kao krenulo ka mastoiditisu (pocelo je da mu otice iza uva) ali je dr odmah dala injekcije i to se smirilo... Posle toga je opet posle jedno 2 nedelje poceo da slinavi i da kaslje, jako crveno grlo i opet antibiotik, pa posle 2 nedelje opet isto... Sad smo opet dosli u istu situaciju, s tim sto sada ne curi nos uopste, jeste zapusen ali nista ne izlazi iz njega, niti j mogu da izvucem niti on sam da izduva... Grlo je opet crveno... Imao je blgu temp do 38 dva dana i dobio antibiotik vec 6i u 3 meseca.... Sada hemomicin, posle 2 dana hemomicina dobio je temp 41... Odmah kod lekara, kaze da nastavimo hemomicin i da obaramo tem... 3 dana je temp bila visoka do 40... Obarali smo je do 38, ali je opet rasla... 3 dana su pocele da mu oticu slepoocnice i dr kaze da je to od tako visoke temperature... hemomicin i dalje... I da ogromne zlezde na vratu...
I hitno da uradimo krvnu sliku... zakacicu ovde rezultate koji uopste nisu sjajni pa ako neko moze makar neki savet da mi da jer sam sludjena.... Dr kaze da idalje bude na hemomicinu pa da ponovimo pretrage...
Evo krve slike