HITNO! Povisen CEA 3,64 ng/mL
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita
HITNO! Povisen CEA 3,64 ng/mL
Radio sam opsti tumor marker CEA i on mi je 3,64 ng/mL. Po mnogim referentnim vrednostima sve preko 3 je poviseno / negde cak i preko 2.5 /. Godinama imam nadutost pisle jela a od pre dve godine i stalni svrab pored korena polnog organa sa desne strane i blazi bol odmah ispod desnog rebra. Cesto imam prolive i meksu stolicu. Evo bas sad pijem Enterofuryl i Bullardi posle dvodnevnih bolova u stomaku i jakog proliva. Sta je u pitanju i sta jos treba da uradim od analiza, snimanja itd?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: HITNO! Povisen CEA 3,64 ng/mL
Ко зна шта ти се све пореметило за све те године проблема са органима за варење. Треба да алкализујеш организам.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 11:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: HITNO! Povisen CEA 3,64 ng/mL
Cea marker se koristi najcesce u dijagnostici karcinoma debelog creva ,ali moze i za jetru,pankreas..takodje povisenje ne znaci odmah da je kancer,kod raznih benignih stanja se javlja povisenje,npr upala debelog creva .Cak kod nekog postotka pusaca je povisen cea.Tebi je blago povisen i nema dijagnosticki znacaj.To sto si imao sad,verovatno stomacni virus koji je rasprostranjen.Za pocetak odradi ultrazvuk abdomena,test na helikobakteruju,i uradi test na skriveno krvarenje iz stolice,da budes miran.