hitno molim vas
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita
hitno molim vas
MOLIM VAS MNOGO SE SIKIRAM MOJ BRAT JE IMAO HEPATITIS B.C PA CEROZU JETRE I UMREO JA SAM PRIMIO 2 INJEKCIJE ZASTITNE ALI VADIO SAM KRV I EVO MOJE REZULTA NESTO NEVALJA PA DA PITAM DALI NAGINJE PREMA HEPATITIS OVE REZULTATI ILI NE IMALI RAZLOGA DA SE BOJIM SVE SAMO HEPATITIS NE VIDEO SAM MUKE BRATOVE ZATO VAS MOLIM DA MI ODGOVORITE STO PRE IMAM 34 GOD OKO 73.74 KG
niko ti ne moze odgovoriti jer nisi stavio rezultate.
Zao mi je sto ti je brat umro od hepatitisa C, i moja majka je isto tako bas od te bolesti umrla, te dobro znam kako se osecas, ali to ne znaci da i ti to imas, ne prenosi se to tako lako.
NAjbolje je d auardis test na hepatitis C i razresis dilemu i posle zivis mirno!
pozdrav
Zao mi je sto ti je brat umro od hepatitisa C, i moja majka je isto tako bas od te bolesti umrla, te dobro znam kako se osecas, ali to ne znaci da i ti to imas, ne prenosi se to tako lako.
NAjbolje je d auardis test na hepatitis C i razresis dilemu i posle zivis mirno!
pozdrav
dobro jutro :cry: jucer sam bio sve izgubljen
pa cak nisamni rezultati postavio evo neka neko pogleda i da mi kaze dali ima nesto sto moze da se sumlja na hepatitis b ili c
glukoza 5.5
urea4.6
ukupan bili rubin 10,5
AST 26
ALPT56
ALP 109
LDH 288
glukoza 5.5
urea4.6
ukupan bili rubin 10,5
AST 26
ALPT56