Higijenski zavod Novi Sad

Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita

Odgovori
ttihi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 20, 2010 11:30 pm

Higijenski zavod Novi Sad

Post od ttihi »

Interesuje me da li je Higijenski zavod u Novom Sadu ustanova kojoj se moze verovati u vezi rezultata,konkretno uroloskih,briseva uretre,hlamidija itd?Da li neko ima neka iskustva u vezi njih?
Hvala
Korisnikov avatar
gerda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 1:25 pm

Re: Higijenski zavod Novi Sad

Post od gerda »

ttihi napisao:Interesuje me da li je Higijenski zavod u Novom Sadu ustanova kojoj se moze verovati u vezi rezultata,konkretno uroloskih,briseva uretre,hlamidija itd?Da li neko ima neka iskustva u vezi njih?
Hvala
Vrlo delikatno pitanje.Pa bi ja odgovorila da može.To je samo moje mišljenje.Pa onda sledi pitanje kome se danas može verovati?To se u ovom mom postu odnosi na ostale labaratorije,privatne i one u Domovima zdravlja.
Jedino rešenje da bi bio siguran u tvoj nalaz jeste da obaviš još dva puta lab.analizu onoga što bi radio u Higijenskom .E onda ako ti dva budu ista (negativna ili pozitivna) možeš znati kakav je pravi rezultat.
Kažem ja lično verujem :D Ali nisam radila te analize koje ti spominješ.Pozdrav.
Odgovori