FIBRINOGEN
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita
To je za koji dan, pa javite sta je bilo.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Pa i nije tako cudno ali cujemo se nakon endokrinologa.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
opet ja
bile smo kod endokrinologa doktorica je rekla da je moguca temperatura od stitne yleyde ali nije sigurna i poslata je na scintigrafiju,da se vidi da li su te zleyzde uvecane od stitne zleyde ili nesto drugo a inace je dobila da vadi bris grla ,nosa i sputum tri puta i da se uradi antibiogram_
Pa, cujemo se sa rezultatima...
cao opet ja
evo gotovi su nalazi sputuma izolovana je candida specius! a tek 29 je scintigrafija
Re: FIBRINOGEN
Bili ste u pravu,nikad vam nisam uspjela odgovoriti i zahvaliti se!!!Inace poslije godinu dana pretrage mama mi je imala hodgkin lilimfom i poslije 8 ciklusa hemoterapije sad je hvala bogu dobro!!!
Re: cao opet ja
vvanja napisao:evo gotovi su nalazi sputuma izolovana je candida specius! ....
Када би се више обратила пажња на анализе, не би нам био потребан доктор Симонцини да каже да је кандида узрок свих тумора.vvanja napisao:.....Inace poslije godinu dana pretrage mama mi je imala hodgkin lilimfom.....