FIBRINOGEN

Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita

Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

To je za koji dan, pa javite sta je bilo.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
vvanja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 01, 2007 9:15 pm

cao

Post od vvanja »

danas je opet radila sedimentaciju i fibrinogen sad je 50 kroz 60,dakle opala atakode i fibrinogen opao,ali temperaturu i dalje ima,cekamo endokrinologa pa javljam!bas cudno
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član

Post od draganvma »

Pa i nije tako cudno ali cujemo se nakon endokrinologa.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
vvanja
Novi član
Novi član

opet ja

Post od vvanja »

bile smo kod endokrinologa doktorica je rekla da je moguca temperatura od stitne yleyde ali nije sigurna i poslata je na scintigrafiju,da se vidi da li su te zleyzde uvecane od stitne zleyde ili nesto drugo a inace je dobila da vadi bris grla ,nosa i sputum tri puta i da se uradi antibiogram_
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član

Post od draganvma »

Pa, cujemo se sa rezultatima...
vvanja
Novi član
Novi član

cao opet ja

Post od vvanja »

evo gotovi su nalazi sputuma izolovana je candida specius! a tek 29 je scintigrafija
vvanja
Novi član
Novi član

Re: FIBRINOGEN

Post od vvanja »

Bili ste u pravu,nikad vam nisam uspjela odgovoriti i zahvaliti se!!!Inace poslije godinu dana pretrage mama mi je imala hodgkin lilimfom i poslije 8 ciklusa hemoterapije sad je hvala bogu dobro!!!
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: cao opet ja

Post od aa_aca »

vvanja napisao:evo gotovi su nalazi sputuma izolovana je candida specius! ....
vvanja napisao:.....Inace poslije godinu dana pretrage mama mi je imala hodgkin lilimfom.....
Када би се више обратила пажња на анализе, не би нам био потребан доктор Симонцини да каже да је кандида узрок свих тумора.
Odgovori