Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.
pozdrav svima.moje pitanje je dali je moguce da po prestanku terapije farinom moze da dodje do povecane sedimentacije i fibrinogena.inace sam imao prelom butne kosti i nosim ilizarov aparat vec osam ipo meseci svo to vreme sam pio farin i kontrolisao inr svakog petka da bi mi odredili dozu farina.sad posto idem na skidanje ilizarova moraosam da prestanem sa farinom i da uradim kompletnu krvnu sliku.ja sam uradio krvnu sliku proslog petka i sve je bilo u redu u medjuvremenu sam prestao da pijem farin postepeno.danas sam ponovo radio krvnu liku i svi rezultati su u redu osim sedientacije koja je 31 i fibrinogena koji je 5,31.unapred hvala na odgovoru
evo uradio sam ponovo analize posle 4 dana novi rezultati su Fibrinogen 4,1 Sedimentacija 21 CRP 5,3 WBC 6,6 DALI to znaci da se stanje poravlja i da netreba da brinem
hvala puno. voleo bih ako mozete malo da mi pojasnite ove rezultate.dali je moguce da sam nalo prehladjen pa da su rezultati takvi.inace su mi odlozili skidanje ilizarova za dve nedelje.