Za doktora - Epstein Barr i Influenza

Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita

Odgovori
Nikola3003
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 30, 2005 5:44 pm

Za doktora - Epstein Barr i Influenza

Post od Nikola3003 »

Pre 2 god. imao sam gnojavu anginu i od tada poceli su problemi sa:
neko stezanje u glav, povisenim pritiskom(150/60), teze disanje, bolovi u misicima, lupanje srca, sa stomakom( u smislu bude mi tesko u stomaku), neke opste malaksalosi. Uradio sam skoro sva snimanja pocev od magnetne rezinance glave, pulaca, bubrega, prostate, jetre, zeludac i sivi rezultati su dobri ali ja se dalje nisam osecao dobro.
Pre nekih tri meseca sam uradi analizu krvi na virusne bakterije i evo rezultata:
-Epstein Barr IgM- negativan
-Epstein Barr IgG- 1:320
-Influenza A IgM- negativan
-Influenza A IgG- 1:80
-Influenza B IgM- pozitivan
-Coxsacki B IgM- negativan
-Coxsacki B IgG- < 1:40
Lekar mi je preporucio mirovanje i uzimanje dosta vitamina C i da pratim pritisak i temperaturu( koju do tada nisam uopste merio).Pritisak mi je i dalje isti(150/60) ali imam skoro svaki dan temperaturu( od 37.2 do 37.4) naravno nemam je tokom celog dan nego ona cas podne cas se poveca.
Molio bi za neki savet sta bi trebalo dalje da preuzmem posto vec dve godine imam problema.
Unapred hvala
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od admin »

Nije potrebno da isto pitanje postavljate vise puta na razlicitim forumima.
Nikola3003
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 30, 2005 5:44 pm

Post od Nikola3003 »

Postavio sam pitanje na dva mesta jer nisam znao kojoj oblasti medicine pripada.
Odgovori