bakterija haemophilus species u ispljuvku

Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita

Odgovori
kataj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 01, 2006 2:59 pm

bakterija haemophilus species u ispljuvku

Post od kataj »

pre mesec dana sam pila hemomicin,uradjena mi je kks,biohemija, rtg snimak pluca i tada je bilo sve u redu,sadasnje rezultate i snimak nemam. pre 7 dana nadjena je u ispljuvku bakterija haemophilus species a posto se nisam dobro iskasljala, to je vise bilo iz pljuvacke i napisano mi je izrazena orofaringealna kontaminacija,brisevi nosa,guse,jezika uredni a u stolici mi je nadjena candida species u tolerantnom broju 30 kolonija.mene pece u grudima,nedeljama me sve boli ruke,noge,oci,nos,usi,stalno mi je jezik u ranama, sliva mi se neki sekret niz grlo,tesko gutam,a grlo nije crveno,nemam temperaturu,imala sam je pre mesec i po kad sam prelezala grip.dobila sam panklav 1 kutiju i diflucan 2 kapsule od lekara iz doma zdravlja.ja ne znam kome vise da se obratim?da li mogu da se haemophilus species i candida detektuju u krvi i da li mi je to potrebno i gde bih to mogla da uradim?
Odgovori