Analiza urina
Moderatori: vlada99, moderato, Dr Mita
Analiza urina
Postovani, vec nekoliko meseci imam problema sa urinarnim infekcijama koje mi uzrokuju jak bol pri mokrenju, kao i peckanje. Kada god sam davala urin na analizu pre ovog puta, nalazi su bili negativni. Sada mi je u urinu pronadjen protein OPAL +, leukociti 35-40,poz+ nitriti,specif. tezina 10025 i 2-4 sveza eritrocita i masa bakterija. Cekam rezultate urinokulture, ali mi se u medjuvremenu pojavila krv u mokraci, pracena krvnim ugruscima i pulsiranjem u besici. Uradjen mi je ultrazvuk koji pokazuje da su svi organi, cak i besika, uredni i bez ikakvih promena. Pijem samo uroloske cajeve jer doktor nije hteo da mi daje antibiotike pre analize urinokulture... Da li treba da me brine pojava ugrusaka krvi i da li je moguce da bubrezi mogu biti uredni na snimku, a da to zapravo nisu? Hvala Vam unapred!
Re: Analiza urina
Да се на ултразвуку све види, не би постојале остале дијагностичке методе за бубреге. Нећу да коментаришем способност лекара да не виде прст пред носом.
Треба да пијеш ацидофилно млеко које прави Завод за млекарство у Београду. Одлично је за бубреге. Треба да пијеш и довољно чисте воде - погледај на мом сајту њњњ.аца.рс у здравственим саветима под темом Вода.

Треба да пијеш ацидофилно млеко које прави Завод за млекарство у Београду. Одлично је за бубреге. Треба да пијеш и довољно чисте воде - погледај на мом сајту њњњ.аца.рс у здравственим саветима под темом Вода.