Izvini što nisam bio baš razumljiv.
Tegobe koje sam opisao su se javljale u toku prošle godine, trajale su oko 7 dana, slične ovome o čemu sam pisao, palpitacije, ubrzan puls, malaksalost, osećaj da se celo telo trese. Kad sam otišao kod kardiologa, bukvalno taj dan tegobe jenjavaju i prestaju, na pregledu je sve bilo super, EKG, ultrazvuk srca, pritisak, čak se i puls baš tada spustio na normalu, oko 72 je bio

I od tada do pre neki dan nikakve tegobe.
Onda pre par dana osećam da nisam OK, izmerim pritisak, 160+ sa oko 95 koliko se sećam. Popijem zorkaptil, on se spusti i od tada rešim da ujutru uzimam Prilindu od 2,5mg i pritisak se u toku par dana stabilizuje. Medjutim od tog istog dana opet imam ove tegobe. Sve do danas, kad je izgleda sve Hvala dragom Bogu počelo da jenjava. Danas sam uspeo da sednem na bajs i provozam se malo, već lakše dišem, osećam se bolje u principu i to dosta.
Bio sam sve ukupno 4 puta kod kardiologa prošle godine, prvi put zbog porasta pritiska, otac mi je preminuo u januaru i onda sam rešio da uradim sve te preglede pošto sam bio pod stresom i kardiolog je rekao da je sve u redu i rekao da jedno mesec dana pijem Prilindu da se to vrati u normalu.
Drugi put odlazim jedno 10 dana posle prvog puta jer sam hteo mišljenje i drugog lekara, sve mi je isto rekao kao i prvi

Treći put isto, par dana nisam bio Ok i na pregledu sve bude super.
Četvrti put odem zbog ovih tegoba o kojima sam pisao, lekar predloži holter i test opterećenja i kaže ako se desi opet nešto slično da uzmem 0.25 propranolola čisto da se smiri puls. Pošto su oba pregleda skupa (kod privatnika) nisam ništa radio jer sam se osetio bolje.
Meni to više liči na štitnu žlezdu nego na srce, ali uplaši me baš. Ali već danas sam dosta bolje, Bogu hvala.
Eto, nadam se da sam lepo opisao