Pozdrav svima
Hvala pa uzivate i uchite i chitate neshto pametno, necu da crvenim, postala sam jako prepotentna ovih dana hehehehe shalim se
Nisam trenutno u prilici da pishem, odputovala sam, ali nastavljamo chim se vratim.
Do tada...
Kad je sve vec tako, ja bih pitala Tamaru opsirnije oko necega sto je vec dotakla, tj. zenske higijene,
odnosno, da li je zaista dovoljno da se koristi samo voda, tj. tus, ja na primer ne verujem svim onim preparatima za intimnu negu, ima tu dosta konzervansa i dodataka, koristim uglavnom Merimin bebi sapun, onaj obicni beli, ali mislim da ni on nema pH balans koji odgovara vagini?
Nema nijedan sapun odgovarajucu ph vaginalnoj flori, bar ne kod nas i ne u komercionalnoj prodaji, da hocesh bash odgovarajuci sapun moral abi sama da ga pravish
ali merima i neutralni sapuni sau najmanje zlo, a gelovi i kremice i svasta neshto za intimnu dezinfekciju su samo mamipara i veliki proez za budale
Drugi detalj se tice dlaka, da li je istina da sa potpunom, tj. brazilskom depilacijom postajemo podlozniji infekcijama jer nas dlake zapravo cuvaju od njih? Naravno, ne u preteranim kolicinama
Upravo tako
Dok je dlaka unutrashnjost vagine je zashticenija, dlake sve na nashem telu pre sveg aimaju zashtitnu ulogu, oz fizichkih, hemijskih i mehanichkih agenasa. Naravno ne zagoovaram ovim putem uzgajanje prashume jer ce to dovesti do nakupljanja bakterija i jedne kvalitetne radijacije neprijatnog mirisa, ali bih brazilsku ili kako je vec zovete, tj kompletnu delipaciju zabranila zakonom.
Ali naravno, to je samo moje mishljenje.
Pozdrav zene moje pametne i chitamo se uskoro!