aaaca je napisao:
Ништа ти ја то не разумем али све ми делује лоше. Погледај ти оне моје савете јер их има доста везаних за желудац, црева и исхрану.
У сваком случају мораш радикално да мењаш исхрану.
Rečeno mi je da želudac ne smijem držati nikako prazan zbog refluksni gastritisa.
Vrsta hrane je važna za sve, ali kod mene je to manji uzrok, refluksni gastritis + hp je načinio atrofiju.
Hvala Bogu, pa sam otkrio sve ovo u laganoj fazi, dobio sam terapiju da istjeram hp, poslije ću pitati doktora koje lijekove da uzimam doživotno jer uzrok kod mene je refluksni gastritis. I to je napisano hemijske prirode, to je kafa... pio sam je umjesto vode, bez vode.
A vidiš zbog jednog povraćanja sam otišao na dvije gastroskopije, dok mnogi ne bi ništa uradili, eto zašto doktori kažu da su pregledi obavezni, ja da nisam otkrio ovo sad, ko zna za koliko godina bi me ubio Gastritis za koji sam mislio da ga više nemam, 2015 uspio trojnu za ch gastritis, doduše i tad je ličio zadebljanim na atrofični erozivni, jer je sluznica bila edematozna, i vjerujem da imam sreće što napada dvanaestopalačno i antrum a ne korpus želuca.