E paket sam narucio preko prijatelja iz canade a oni su narucili iz USA, e mnogo su se iscimali za to pošto jedna žena to donosila za srbija, pa bila je frka sa vremenom dal ce stici paket do njih, do nje i preko carine. Navodno možeš ti direktno i iz srbije da naruciš samo što moraš da imaš viza karticu, i ta firma ne odgovara dal ce tebi to stici uopšte tako su mi napisali i nema povracaj novca...
Znaci to je probiotic,manufactured in japan, a sve što dodje iz japana po meni je vrhunsko, a prirodno. U americi vec godinama ne lece tu candidu lekovima, nego samo prirodno jakim probioticima.
E sad ovo mi je cudno koliko ja znam candida voli vitamin B, sećer, kvasac, a threelac sadrži: B6, B1 B2, 1g sećera, kvasac...
Pa od povrca jedem sve, od voća samo 1 jabuka na dan, jedem integralnu rižu, probiotic yogurte i mleko bez laktoze čaša ujutru i uveče, ela sveži sir
Od ugljenih hidrata ja jedem od složenih: vlaknaste sve a skrob u malim količinama, od prostih šećera: 1 jabuka i 2 kašike dextroze(D-Glukoza) (jedini šećer koji se ne vari u stomaku i ide direktno u krvotok, ima ga u infuziji), dosta treniram pa mi treba energije za trening.
2 dana nisam unosio prosti šećer i sluz je nestala i formirala stolica, ali zato mi bilo jako loše, vrtoglavica.
Rekao mi je gastro, da se ne zezam sa šećerom, moram unositi barem u malim količinama a ako već moram svesti na minimum, onda će to biti 1 jabuka i dextroza.
Uzmem u zdravoj hrani po 100g badem,kikiriki, orah, indijski orah, soju, lešnik, pa od svega šaku na dan pojedem to su mi jedine "grickalice"
Vitamine imam u threelac-u
E da a ovaj drug što sam uzeo za njega threelac, on je inace svetski prvak u jednoj borilackoj veštini tako da ljudi šta da vam kažem, borite se...
Ja verujem u boga i znam da ce sve biti ok...
Pozdravljam vas...