Šta da očekujem...?

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
Mamika29
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 13, 2015 8:06 am

Šta da očekujem...?

Post od Mamika29 »

Pozdrav svima, već četiri godine se borim sa hiper insulinemijom. Pošto nema nikakvog pomaka poslali su me na dalja ispitivanja, rezultate sam dobila, doktora čekam od januara, pa bih vas zamolila da mi neko pomogne sa rezultatima. Naravno zanima me i šta me dalje očekuje, da li je ovo dijabet...?
Radila da OGTT i ovo su rezuletati:
INSULIN: 0 ...16,8 30...57,4 60...99,0 90...111,5 120...76,1
C-PEPTID 0...2,0 30...3,9 60...>4,0 90...>4,0 120 >4,0
Hvala.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Šta da očekujem...?

Post od aaaca »

Немам појма шта значе ти налази али бих ти саветовао да коригујеш свој начин живота јер сам убеђен да можеш да оздравиш. За почетак проучи књигу "Алкализуј се или умри" од Теодора Бародија и прочитај шта сам писао о води на мом сајту www .aca .rs у Савети, Здравље под Вода....
jecainz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 15, 2015 1:11 pm
Kontakt:

Re: Šta da očekujem...?

Post od jecainz »

Kao osoba koja se muci sa dijabetesom, mogu ti reci da se bolest moze ustanoviti duzim pracenjem secera u krvi u kombinaciji sa c peptidom. U pitanju su analize koje se menjaju iz trena u tren i jednokratni rezultati mogu varirati i stresom i svacim. Pozeljno je uraditi i HbA1c i videti tromesecni nivo secera, i onda ces znati. Poz!
Odgovori