Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
videla sam da ste dosta pricali o problemu prekomernog znojenja..ispod pazuha,krupne kapi znoja, bez mirisa...i procitala sam vase savete. ja imam taj isti problem ali samo ispod jednog pazuha..i nije vezano za doba godine, fizicku aktivnost, cak i kad koristim antiperspirant to se pojavi posle 10tak min, a problem imam 2-3godine( inace imam 25god,i nemam, bar da ja znam neki poremecaj koji bi to mogao da izazove ) . da li postoji neki pregled koji mogu da uradim ( mozda hor.stitne zlezde ), jer mi je cudno da se to ne pojavljuje ispod oba pazuha..da li da odem kod dermatologa ili endokrinologa
unapred hvala
Ja npr ispod jednog pazuha skoro da ni nemam dlaka, a ispod drugog je skoro pa uobichajena povrshina sa maljima. Tako da kapiram da to tvoje znojenje ispod jednog pazuha nije nishta strashno neuobichajeno... Mogla bi eventualno oticji do lekara opshte prakse.
to bih i ja htela da pitam kod kog lekara treba da idem,jer me stvarno ovo vise izludjuje!Ne mogu vise da trpim,a vec duze vreme niko nista ne pise na ovu temu.Stvarno sam razocarana,jer se kod mene nista ne menja i samo bez veze koristim ove antiperspirante,nista ne pomazu.Nemam pojma sta da radim.Pomozite mi molim vas,ovo je nenormalno,non stop se znojim bez ikakvog rada... Pleaseeeeee
i ja imam problem sa znojenjem ali nije toliko izrazen ispod pazuha nego se znojim po ledjima ,trbuhu i ispod grudi. to je pocelo prije jedno dvije godine i stvara mi veliku nervozu sto dovodi do jos jaceg znojenja. nije vezano za fizicku aktivnost, izrazenije je ljeti ali se znam preznojiti i po hladnijem vremenu. moja doktorica upste ne reaguje kada je pitam o tome. djeluje nezainteresovano
Ja isto imam taj problem...imam 21. godinu i u poslednje vreme sam pocela uzasno da se znojim ispod pazuha...ne znam zbog cega ali je uzasno....sta god da obucem to je posle par minuta skroz mokro ispod pazuha...postaje mi neprijatno da bilo gde idem....
Primetila sam jednu jako cudnu stvar....kada sam kod kuce...ne znojim se...mogu biti ceo dan u nekoj uskoj majici nece biti mokra...ali cim izadjem iz kuce pocnem da se znojim nenormalno...mora da postoji neko objasnjenje za to....nijedna moja drugarica se ne znoji...Mislim znoje se normalno ovo je po meni nenormalno...da su mi majice konstantno mokre ispod pazuha iz nekog razloga...i jos nesto...vise se znojim ispod desnog pazuha nego ispod levog....
Nadam se da neko moze da nam da odogovor na ovo pitanje jer je stvarno glup osecaj stalno imati mokru fleku na majici....
Znojim se jako puno. Moram da promenim majicu ili duks dva do tri puta dnevno, znojenje nije samo ispod pazuha , tu su jos i sake i stopala.
Bavim se sportom , hranim se "koliko je to moguce u danasnje vreme zdravo".Ali nepomaze nista , mislim da i psiha ima Uticaja jako puno.
Hvala svima