Meni je nesto izbilo po telu u obliku uboda od komaraca pre nekih DVA meseca.To se postepeno pojavljivalo, prvo na stopalima (gore), pa posle nekoliko dana na rukama i licu, primetila sam da su mi natekli limfni cvorovi na vratu, iza uva u obliku zrna grska, nisam imala nikakvu temperaturu, prehladu, znam samo da sam povremeno kijala. Meni taj kao neki mali osip ili ne znam sta je, proso posle dve-tri nedelje. Mesto na kome je to izbijalo me je malo peklo, znam da su me bolele kosti i misici. E sad, uporedo s tim izbile su mi i JOS UVEK mi izbijaju kao neke papule koje imaju malo zutog gnoja u sebi, izgleda mi kao neka bubuljica al nije, malo me boli kad izadje i to mi najvise izbija po licu, na grudima ih isto ima i jako su sitne isto tu imam i malo crvenila, ja sam to primetila da je izaslo i na nogama, zadnjici, i na ledjima, mene to ne svrbi mozda malo, a najvise te kao papule neke planu pri svakom padu imuniteta pogotovu kad imam menstruaciju. I znam da kada cackam to krene krv malo. To sve meni jos uvek tako izbija malo po malo, a limfni cvorovi mi i dalje stoje, kosti hoce da me zabole s vremena na vreme!!!! Ja ne znam sta je ovo da li je neki osip, boginje ili nesto drugo ili mozda neki herpes koji moze svuda da izlazi? o.O
Hvala na odgovorima!
Da li znate sta bi ovo moglo da bude? Molim za odgovor
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
- wonderwoman
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 30, 2011 1:54 am
- Kontakt:
Re: Da li znate sta bi ovo moglo da bude? Molim za odgovor
prvo, nemoj ništa čačkati
da li si otišla kod dermatologa? zvuči kao neki dermatitis, odnosno upala, ali s obzirom na razvoj, možda je neka vrsta akni ili čireva... ne bih da lupetam, svakako nisam doktor, zato što pre doci, makar i da više nemaš problem!!! ne verujem da je herpes, drugačije se ispoljava...