zalisci pocinju

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai

Odgovori
nike92
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 08, 2013 10:31 pm

zalisci pocinju

Post od nike92 »

imam 21 godinu, pocinju mi zalisci, imao sam bio jaku perut, sada se malo smirilo od kako sam poceo prati Elementa samponom, ali ima opet.

Negdje sam cuo da se ne smije prati non stop sa samponom protiv peruti.

Cuo sam i da mnogo kafe utice isto, mada sumnjam nzm pijem smao onu kafu po kaficima, espreso!

Svi mi imaju jaku kosu, problem mi je verovatno sto koristim i ovo kada izlazim vani ulje i plus ovo http://static.kupindoslike.com/KRISTALI ... 139173.jpg .

da li to steti kosi i koliko nisam upucen u takve stvari?

Ima li ko kakav savet?
Rooni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 25, 2013 7:55 pm

Re: zalisci pocinju

Post od Rooni »

Ja sam cuo jednu pametnu recenicu: gde ima zalizaka, ima i kose :)
Preporucljivo je da se povremeno promeni sampon, ali posle nekog vremena se opet vrati na stari. Kafa ne smeta nesto preterano, samo nemoj preterano masnu hranu i slicno. A sto se tice kristala, kvalitetni su i ne stete, samo naravno ne preteruj sa upotrebom.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: zalisci pocinju

Post od aa_aca »

Еспресо је најјача кафа. Шта ће ти то? Још ако узмеш продужени, добијеш смеће. Пиј капућино. Или Нес. Или брате, праву, црну. :D

Док сам често прао косу све ми се више мастила и било перути. Онда ми је пукао филм и почео сам све ређе да је перем. Сада је ситуација могу да кажем одлична. Користим само Кисили шампон. Погледај на мом сајту рецепт који сам добио од другарице под Коса-опадање.
Odgovori