Zalisci na kosi u 18-oj god.

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
yipman
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 15, 2012 12:22 am

Zalisci na kosi u 18-oj god.

Post od yipman »

Primjetio sam da imam zaliske ne baš velike ali već ih ima a pošto imam i visoko čelo baš mi to puno smeta. Pa bih vas pitao da li postoji neko ulje ili bilo šta da to rješim. Stavljao sam ricinusovo ulje i ništa mi nije pomoglo samo mi se čelo malo spustilo izraslo je nešto par dlačica. A u familiji što se tiče otac mi ima dobru kosu i majka jedino što znam da su mi stričevi oćelavili. Da li je to zbog genetike ili je nešto drugo u pitanju. Imam 18 godina i baš mi je čudno u ovim godinama da mi se pojave zalisci pošto nisam još ni kod koga to primjetio?
yipman
Novi član
Novi član

Re: Zalisci na kosi u 18-oj god.

Post od yipman »

Bio bih puno zahvalan ako bi mi neko odgovorio na moja pitanja!
petars89
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 13, 2011 11:50 pm

Post od petars89 »

tesko,zalisci su znak da ti opada kosa

prestani da se nerviras,da pusis,da pijes kafu i td. nesto ti se dogodilo sa hormonima u telu, i reaguje kosa...

najverovatnije pad imunog sistema. ljudi kazu,ma sta me briga,kosa opada svima,zato sto se to uzima zdravo za gotovo
yipman
Novi član
Novi član

Post od yipman »

U tome jeste problem što ja nikad nikad nisam cigarete zapalio niti pijem bavim se sportom znači živim zdravo. ne nerviram se puno uvjek sam opušten a nisam nešto ni primjetio da mi kosad opada ni kad se češljam dlaka sa glave ne spadne samo imam te zaliske niti se povećavaju ništa samo tako stoje.
Odgovori