Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Ovako, izlaze mi vodeni plikovi po celom telu... prvo me svrbi na mestu na kom ce da izadje, pa se pojavi u vidu crvene bubuljice koja se posle 2-3 sata pretvori u baloncic koji je pun vode.. E sad ako ga ne diram posle nekih 3-4 dana se osusi i ostane tamna flekica, ali posto mi se cesto desava da ga rascesem , pogotovo kada mi se nadje u kosi, prave mi se rane tj kraste koje isto zarastaju posle nekog vremena.. i naravno ostavljaju grozne fleke
Jel zna neko sta mi se desava? Molim vas za pomoc, bila sam kod raznih dermatologa i davali su mi razne kreme i kremice i nista ne pomaze.. malo se povuce pa ponovo i sve tako evo vec godinu i po dana.. ne mogu vise... Da napomenem da su mi davali da mazem Elocom mast i ona mi kao pomogne ali ne sme duze od 7 dana da se maze...
I meni se ovo dogadja, a vidim da niko nije pisao nista na ovu temu...Meni se to desava u poslednjih 6 meseci na desnom obrazu blize nosu...pocele su da mi se pojavljuju crvene tackice koje jako svrbe, i onda kada puknu ide samo limfa...zarastu pa sve ispocetka...
Da li pijes mozda kontracepciju? Razmisljala sam da nije od hormona.. ali nemam pojma.. Ja sam svuda isla i svuda pitala i niko ne zna odgovor sta nam se desava.. Meni obicno izlaze po gornjem delu tela, na ledjima, stomaku, ispod vrata i na grudima.. ako saznas sta je molim te napisi i meni da znam..
I jel koristis neke kreme za to? Jel si isla kod lekara?
Kontracepciju ne smem da pijem zato sam imala duboku vensku trombozu nakon porodjaja i strogo mi je zabranjena ista...Doktori prepisuju kao recepte za torte...malo hidrociklina, malo didermala i tako sve u krug, a problem stoji...flekice na desnom obrazu koje pocnu da svrbe i onda se pretvaraju u te plikice koji puknu pa zarastu i tako u krug...Koristim Vischy medicinsku sminku...ne bi li se malo zastitila, ne mogu ici kao avetinja na posao sa ovim tackama...Moram da nadjem nekog dobrog doktora...pa sam zato se i prijavila na ovaj sajt u nadi da ce nam neko adekvatno pruziti pomoc....Ako nesto saznas pisi...