vodeni plikovi

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai

Odgovori
Korisnikov avatar
Alexandra_U
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 03, 2011 7:16 pm

vodeni plikovi

Post od Alexandra_U »

Pozdrav svima,

Nadam se da neko ima odgovor na moj problem.. :wink:

Ovako.. pre nekih 2 godine pocele su da mi izlaze bubuljice koje svrbe, nakon cega se obrazuju u mali baloncic pun neke vodice, kad taj baloncic pukne ranica pece, a kad zarasta ostavlja iza sebe fleke po telu. Te bubuljice nisu vece u precniku od 5mm. U pocetku te bubuljice su bile samo po stomaku, ali sad su pocele da se javljaju i po kozi glave i po ledjima, a najgore od svega pocele su i po bradavicama na grudima... sto me je uplasilo.. :roll:

E sad , bila sam kod raznih doktora, na koznom, ginekologa, opste prakse.. niko ne zna sta je.. Setali su me tamo vamo, davali antibiotike, razne kremice itd ali nista nije pomoglo. Ali izmedju ostalog, na koznom su mi dali da mazem Gentamicin mast, koja za divno cudo pomaze, dosta ublazava simptome svraba i peckanja, ali dzabe kad ponovo izadju.. A koliko znam i nije dobro je koristiti dosta cesto..
Davali su mi i hloramfenikol, sto i ne znam tacno za sta je...osim sto pise da je za oci?? :o

Molim Vas za pomoc.. Ako je neko imao slicna iskustva neka ih podeli sa mnom.. :)

Hvala puno unapred!
Korisnikov avatar
Alexandra_U
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 03, 2011 7:16 pm

Re: vodeni plikovi

Post od Alexandra_U »

ljudi dajte mi bilo kakvo misljenje.. :roll:
Odgovori