B5(vilantae) i akne
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 26, 2005 4:11 pm
B5(vilantae) i akne
Da li je neko koristio ovaj vilantae ili neki drugi proizvod koji sadrzi vitamin b5 u lecenju akni?citam na internetu da velike doze vitamina b5(10 grama dnevno)pomazu u reduciranju lucenja loja i na taj nacin uticu na nestanak akni?cini mi se da je Mirja nesto spominjala kako joj je to mnogo pomoglo...
Re: B5(vilantae) i akne
branislava napisao:Da li je neko koristio ovaj vilantae ili neki drugi proizvod koji sadrzi vitamin b5 u lecenju akni?citam na internetu da velike doze vitamina b5(10 grama dnevno)pomazu u reduciranju lucenja loja i na taj nacin uticu na nestanak akni?cini mi se da je Mirja nesto spominjala kako joj je to mnogo pomoglo...

-
- Aktivan član
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm
Ovde mozes procitati sta kazu sami korisnici vitamina B5
http://www.acne.org/rate_item.php?item_id=52
http://www.acne.org/rate_item.php?item_id=52
-
- Aktivan član
branislava napisao:Procitala sam ovo,i ocene su super,zato i pitam! Zanima me da li Mirja jos koristi ovaj vilantae,i da li daje trajne efekte(tj da li smanjuje mascenje koze)?

-
- Aktivan član
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm
pa ako je taj vilantae delovao i smanjivao mascenje koze,zasto si prestala da ga koristis?
-------------------------------------------
Verovatno je prestala jer je ekstremno skup oko 40 dolara bocica,a u pocetku se mislim mora uzimati 20 tableta(400 u pakovanju) dnevno znaci dovoljno za samo 20 dana pa izracunaj koliko to kosta mesecno
Medutim zato treba nabavljati B5 vitamine od nekoih drugih proizvodaca koji su mnogo jeftiniji,nemora to biti od vilantae.
-------------------------------------------
Verovatno je prestala jer je ekstremno skup oko 40 dolara bocica,a u pocetku se mislim mora uzimati 20 tableta(400 u pakovanju) dnevno znaci dovoljno za samo 20 dana pa izracunaj koliko to kosta mesecno

Medutim zato treba nabavljati B5 vitamine od nekoih drugih proizvodaca koji su mnogo jeftiniji,nemora to biti od vilantae.
-
- Aktivan član
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 13, 2006 6:36 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Acne
Obzirom da je lucenje loja samo jedan od uzrocnih faktora koji deluju na akne(i to ne krucijalni), ne moze se smatrati glavnim lekom, vec samo pomocnim lekovitim sredstvom koje moze pomoci kod akni.
Srdacan pozdrav
Srdacan pozdrav
Re: Acne
Dott.Pietro napisao:Obzirom da je lucenje loja samo jedan od uzrocnih faktora koji deluju na akne(i to ne krucijalni), ne moze se smatrati glavnim lekom, vec samo pomocnim lekovitim sredstvom koje moze pomoci kod akni.
Srdacan pozdrav

-
- Aktivan član
branislava napisao:Nikako da saznam zasto je Mirja prestala da koristi Vilantae ako je delovao,u cemu je onda bio problem?

-
- Aktivan član
branislava napisao:Ali ,pise da se kolicina postepeno smanjuje,te da prvih nekoliko meseci pijes po 20 pilula,dok se stanje ne unormali,a kasnije smanjujes do 3-5 dnevno,sto onda i ne predstavlja veliki trosak?