Vichy Aminexil SP94 (protiv opadanje kose)

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
stefant92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 17, 2011 11:26 pm

Vichy Aminexil SP94 (protiv opadanje kose)

Post od stefant92 »

Pozdrav svima. Spadam u grupu ljudi kojima je pocela da opada kosa, pa bih da zatrazim pomoc od onih koji su uspeli taj problem da rese, ili 100% znaju kako se to sprecava...

Naime, pre nekih 2-3 godine sam se dosta nervirao (a i cuo sam da kosa hoce da opada zbog stresa)...mogu iskreno da tvrdim da sam dosta i masturbirao, pa se i tu problem povecava :oops:

Aaali...sam razgovarao sa nekim prodavacicama u apotekama i oni su mi rekli da je ovo izuzetno dobar preparat (ampulice) protiv opadanja kose...

ima rezultata, primecuje se...ali se mora koristiti mesecima i mesecima...oko 4.000 din kosta 18 ampulica i (nanosi se) masira se lagano na svakih 3 dana...

Molim vas..ako kojim slucajem znate za neki bolji (delotvorniji) preparat od ovoga, preporucite mi...stvarno bih voleo da se resim posto mi je kosa pozadi pocela da se malo proredjuje..i stvara mi nervozu jer mi niko u familiji nije celav...

Puno vam hvala na pomoci, i sve najbolje vam zelim :)

= Preparat =

Slika
andi9
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 11, 2010 7:00 pm

Re: Vichy Aminexil SP94 (protiv opadanje kose)

Post od andi9 »

Pa neznam zbog cega tebi kosa opada .. stres ili nasledno ?
Kako god jedini priznati lekovi za nasledno opadanje kose u svetu su minoxidil rastvor 2%(za zene) ili 5%(za muskarce) imas u apotekama i propecia lek (nema kod nas).
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Post od angelika »

Poseti dermatologa da pronadjete moguci uzrok otpadanja kose. Jasno da je genetika bitan faktor...i stres. Mikrospopski pregled dlake i druge analize treba da uradis.......da ne bacas pare i ne vracas " bacas pasulj" :lol:
Manstrubacija ti na nikakav nacin nije uticala na otpadanje kose. Zasto uopste imas takvo misljenje? ??? Ne radis nista sto ne rade i drugi.....u nedostatku redovnog partnera ili ako se s' partnerom ne poklapa uvek....ima veci :lol: seksualni apetit. Kako god bilo iskljuceno kao moguc uzrok otpadanja kose.
stefant92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 17, 2011 11:26 pm

Post od stefant92 »

kosa opada zbog nacina zivota...u to sam se uverio licno, jer moj kum je procelav za razliku od njegovog oca i dede...

A sto se tice masturbacije...ako radis 2-3x dnevno to, svaki dan...kosa ti je masnija i providnija...sigurno povecavas testesterom tu, i kosa krene da se proredjuje..

nemoj da mi pricas o dermatolozima, posetio sam 10 do sad..i svi rade za farmaceutsku industriju..doneo sam mu ovaj preparat i on je ucuteo i rekao da je on bolji..

pitao sam ga zasto mi odmah nije taj preparat preporucio..i on je rekao da nije za njega cuo :roll:
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Post od Shomy »

Masturbacija tesko da ima veze sa opadanjem kose.
Testosteron se luci u testisima masturbirao ti ili ne.
Ipak dobar dermatolog je svakako najbolje resenje.
Kada nisi zadovoljan sa lekarom,ti ga promenis.Ovde imas preporuke za odlicne dermatologe.
Problem celavosti se resava ako se krene tretirati na vreme.Tako pravac dermatolog,nemoj da gubis vreme;).
Nazalost sam sebi ne mozes pomoci.
Ako si mlad mozda je problem zbog saboreje.
Odgovori