vene se provide kroz kozu
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
vene se provide kroz kozu
Da li neko zna resenje za ovakvu pojavu??????????
Tamara, kakve veze ima psiholog sa tim, ne kontam.
Kajsijano, vene se provide kod plavih osoba sa jako svetlim tenom i neznom kozom - tu i sama spadam, te znam o cemu pricas.
Mozes staviti na kriticna mesta (obicno su to ruke, unutrasnjost podlaktica gde je koza neznija) tecni puder, ili puder u prahu malko tamniji od koze.
Ali, to je potrebno samo pocetkom leta (kada se nose kratki rukavi) jer cim koza makar malko potamni (u hladu) to se primecuje mnogo manje.
pozdrav
Kajsijano, vene se provide kod plavih osoba sa jako svetlim tenom i neznom kozom - tu i sama spadam, te znam o cemu pricas.
Mozes staviti na kriticna mesta (obicno su to ruke, unutrasnjost podlaktica gde je koza neznija) tecni puder, ili puder u prahu malko tamniji od koze.
Ali, to je potrebno samo pocetkom leta (kada se nose kratki rukavi) jer cim koza makar malko potamni (u hladu) to se primecuje mnogo manje.
pozdrav
Evo sad cu vam pojasniti.U poslednjih 2 meseca pojavile su mi se te vene na butinama i na i kod kukova i idu ka stomaku,takodje imam i na grudima.One nisu prosirene ali se vide kroz kozu i plave se na nekim mestima bas bas.Pa me zanima da li postoji neka krema koja to moze da ublazi ili potpuno ukloni?????????Kako je doslo tako neka i ode