Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
U gornjem delu ledja i na plecima imam velike potkozne bubuljice koje meni prestavljaju veliki problem.Jako ruzno izgleda estecki a i jako boli.Molim Vas za vas savet.Do sada nije koriscena nikakav krema.Imam 21 godinu.
Joj nije do toga sigurno...jedem sve zivo.....i bas kvalitetno...moglu li doboto preporuku za neku kremu da probam sa njom ......nesto me mrzi da idem kod dermatologa
kucence napisao:Joj nije do toga sigurno...jedem sve zivo.....i bas kvalitetno...moglu li doboto preporuku za neku kremu da probam sa njom ......nesto me mrzi da idem kod dermatologa
Joooj pa kako to da te mrzi!!
Poslusaj me,iz iskustva,nemoj da te mrzi,niko ti nece na forumu dati tako dobar savet kao sto bi ti dao dermatolog,nema zasto da te bude sramota, nista njih ne moze da sokira,vec su sve videli!
Ja bih,iskreno bila zahvalna da me je neko jos sa 15 za usi odvukao kod dermatologa,manje bih se sada zlopatila sa 22 sa raznoraznim kremama i visemesecnim uzimanjem antibiotika!
Ali nikad nije kasno